Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ψάχνει υποψήφιο Περιφερειάρχη ο ΣΥΡΙΖΑ

"Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στη σημερινή της συνεδρίαση, συνεκτιμώντας τα στοιχεία και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, καθώς και την κρισιμότητα  των αυτοδιοικητικών εκλογών για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής
των μνημονίων, αποφάσισε την άρση της υποστήριξης στην υποψηφιότητα του Θ.Καρυπίδη για την θέση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας" επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να επιλέξει υποψήφιο ανάμεσα σε αυτόν του 2010, τον περιφερειακό σύμβουλο Αντώνη Κύρινα και τη βουλευτή Ευγενία Ουζουνίδου. Πάντως, όποιος κι αν είναι υποψήφιος από το ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει απέναντί του τον Θόδωρο Καρυπίδη, που επιμένει στην υποψηφιότητά του και συνεχίζει τον αγώνα του.

6 σχόλια:

  1. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΗΓΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

      Διαγραφή
  2. Τέλεια!!!! ο κύριος του 3,26% τώρα θα ξαναδοκιμάσει..... και θέλετε να κυβερνήσετε κιόλας τρομάρα σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε φίλε. Υποψήφια θα είναι η συντρόφισσα Ευγενία.

      Διαγραφή
    2. Καλή η συντρόφισσα αλλα δες και αυτό το βίντεο
      http://www.youtube.com/watch?v=CSGdZBN2HFI

      Διαγραφή
    3. Αν μη τι άλλο σε αυτή τη παράταξη υπάρχει και ένα πλήθος ανθρώπων (μικρό είναι αλήθεια) που διαφωνεί και έντονα με καιροσκοπικές επιλογές. όσο για το βίντεο, σίγουρα δείχνει την ουσία, αφού τα ιδεώδη σου όπως ισχυρίζετια ο κ. Κανάκης κρίνεται από τη δυνατότητα λόγου και όχι έργου.

      Διαγραφή