Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλλινίκης

Οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλλινίκης ευχαριστούν θερμά την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. – ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε., και τον εκπρόσωπό της κ. Χριστοδούλου Γεώργιο, για την ευγενική χορηγία 1000 λίτρων
πετρελαίου θέρμανσης στο σχολείο μας.
Σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία αυτή η κίνηση είναι ενδεικτική της θέλησης δημιουργικών ανθρώπων και επιχειρήσεων να δείξουν στην ελληνική και ιδιαίτερα στην ευρωπαϊκή κοινωνία ότι υπάρχει απόθεμα κοινωνικής ευαισθησίας, ιδιαίτερα όταν αυτή συντελεί στην εξασφάλιση της απρόσκοπτης εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Ο Διευθυντής του Σχολείου
Φωτιάδης Γεώργιος

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ Π.Α.ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ...ΕΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΣΤΙΣ Γ.Σ. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΈΝΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΉΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΠΆΡΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ. Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΈΝΗ. ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Apantoume opos gia to sxolio kato kleinon
    Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε ως σχολική μονάδα, θα ήταν να μη δεχτείτε αυτήν την προσφορά εκ μέρους της εν λόγω εταιρείας και αυτό γιατί πρώτα θα πρέπει να αναλογιζόσασταν τη ζημιά που γίνεται λίγα μέτρα πιο πάνω από το σχολείο σας, τόσο στο περιβάλλον, όσο και στην υποβάθμιση της ζωής μας γενικότερα, αλλά και από την άλλη δεν μπορείτε εσείς οι εκπαιδευτικοί να οδηγείτε τους μαθητές σας μέσα από τα περιβαλλοντικά προγράμματα που πραγματοποιείτε κάθε χρόνο στα σχολεία σας σε ατραπούς περιβαλλοντικής ευαισθησίας και την ίδια στιγμή να δέχεστε προσφορές από αυτούς που καταστρέφουν το περιβάλλον που ζούμε!! Λυπούμαστε πραγματικά που φτάσατε στο σημείο να ευχαριστείτε μια εταιρεία που δώρισε λίγα λίτρα πετρέλαιο, τη στιγμή που το όφελός της από την καταστροφή του τόπου μας με το νταμάρι που έχει κάνει στην περιοχή μας να έχει κερδίσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις για τη δημιουργία του σε άλλο χώρο, παρ' όλα αυτά η εταιρεία αυτή επέμενε να καταστρέψει αυτό το πανέμορφο κομμάτι του τόπου μας με μοναδικό γνώμονα το οικονομικό της όφελος και τίποτε παραπάνω!!
    Θα πρέπει να γνωρίζουν οι κύριοι αυτοί πως "μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα στον τόπο μας δεν γίνονται" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με χίλια λίτρα πετρέλαιο δε μπορείτε να σβήσετε την καταστροφή που προκαλείτε στην περιοχή κύριοι της κοινοπραξίας ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. – ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.,@@@@@@@. Λυπάμαι που η σχολική μονάδα δέχτηκε αυτή την προσφορά. Ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης που τόσο αγώνα έκαναν για να γίνει το έργο με σημαία «θέσεις εργασίας» που θα έδινε δουλειά στην περιοχή ρωτώνται: Πόσοι Φλωρινιώτες δουλεύουν «κύριοι» στο έργο; Είστε μήπως περήφανοι για τα αποτελέσματα; Οι εκλογές έρχονται!!!!!! Ένας άνεργος που του υποσχεθήκατε θέση εργασίας. Σ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή