Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Η μαγεία συνεχίζεται για τον ΟΞΙΦ

Μόνο ως «μαγική κατάσταση» μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτό που συμβαίνει φέτος με την κατάκτηση μεταλλίων από τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας.
Όλοι εμείς στον Ο.ΞΙ.Φ. «ξεχάσαμε τις ομπρέλες μας» στην βροχή μεταλλίων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος -17 στο ξίφος μονομαχίας που έλαβε χώρα το περασμένο Σ/Κ στο ΟΑΚΑ.

Κρατηθείτε…1 χρυσό – 2 αργυρά – 2 χάλκινα μετάλλια δεν είναι τίποτα λιγότερο από ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Στο ξίφος μονομαχίας κοριτσιών (68 συμμετοχές) πετύχαμε το απόλυτο με 1η την Καλυβιάνου Ρίκη, 2η την Μοσχοπούλου Ζωή και 3η την Κεβρεκίδου Μαρία ενώ στο ομαδικό (13 ομάδες) κατακτήσαμε το χάλκινο με τις Μπαντίκη, Ζιώτα, Καλυβιάνου και Μοσχοπούλου.
Στα αγόρια (89 συμμετοχές) ο Τσώκας Αστέριος έχασε το χρυσό για ένα μόλις χτύπημα (14-15) από τον Χαντζόπουλο (Χαλάνδρι). Στο ομαδικό των αγοριών η απουσία του τιμωρημένου Σκενδέρη ήταν καθοριστική (6η θέση σε σύνολο 18 συμμετοχών).
Η προσπάθεια συνεχίζεται με την 2η φάση του Πρωταθλήματος -17 στο ξίφος ασκήσεως  το ερχόμενο Σ/Κ στην Αθήνα. Ο Ο.ΞΙ.Φ. θα ταξιδέψει με 20μελή αποστολή.
Έτοιμη και η προκήρυξη της ΕΟΞ για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος -20 στο TFC στην Θεσσαλονίκη (8-9 Μαρτίου).
Όλα έτοιμα και για το Kids Cup Vol.3 το οποίο θα γίνει στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ στις 15 και 16 Μαρτίου. Τις επόμενες ημέρες η προκήρυξη στο www.oxif.gr.
Τέλος, ο Ο.ΞΙ.Φ. αποφάσισε την συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα Olimpici στην Βουδαπέστη (22 και 23 Μαρτίου).                 
Από Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου