Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ή απλά…εκδίκηση;

Δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης "Με συνέπεια και στο αύριο"
Πρόσφατα, μέσα στο πλαίσιο των περιοδικών επισκέψεων που διενεργούμε,  σε όλο το δήμο , προκειμένου ως μείζονα αντιπολίτευση, να έχουμε ακριβή εικόνα της κατάστασής του, επισκεφθήκαμε διαφόρους χώρους και εγκαταστάσεις του Αμυνταίου
ΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ;

  • Εγκατάλειψη: αφημένα στο έλεος του καιρού και του…θεού τα γήπεδα 5Χ5 ,που ρημάζουν φωνάζοντας για την αδιαφορία των «υπευθύνων», η αμαρτία τους μία: τα κατασκεύασε η προηγούμενη δημοτική αρχή, άρα ας αφεθούν και ας καταστραφούν. Το χειρότερο είναι πως προεκλογικά, όταν ήταν ακόμα λειτουργικά, μας κατηγόρησαν για…αδιαφορία και εμπάθεια προς τον αθλητισμό, εμάς που τα κατασκευάσαμε! Αφήνουμε στην νοημοσύνη του κάθε Αμυντιώτη που θα επισκεφθεί τους χώρους, να κρίνει τις (ανύπαρκτες) θεάρεστες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής.
  • Υποκρισία: το ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου για το οποίο τόσα μεγαλόσχημα υποσχέθηκαν  μα και τόσο μας κατηγόρησαν, χωρίς να ήμασταν ποτέ υπεύθυνοι για αυτό, λειτουργεί μόνο χάρη στην εντονότατη, φιλότιμη και αφιλοκερδή προσπάθεια 3-4 παιδιών, και βέβαια είναι θέμα χρόνου ο κορεσμός τους, δίχως την αντίστοιχη αρωγή της δημοτικής αρχής. Ένας χώρος που έπρεπε να αποτελεί προορισμό για τον κάθε δημότη που επιθυμεί την άθληση και την εκτόνωσή του, δόθηκε για χρήση άρον άρον, χωρίς την εξασφάλιση των αντίστοιχων δομών λειτουργικότητας και απαξιώνεται συνεχώς.
  • Εγκληματικός λαϊκισμός: Πλήρης απαξίωση της δημοτικής βιβλιοθήκης. Με πολύ άνεση κυκλοφόρησαν προεκλογικά φωτογραφίες από το κτίριο από τη σημερινή δημοτική αρχή,  κατηγορώντας μας για ολιγωρία ΟΜΩΣ πείτε μας τι κάνατε εσείς σήμερα μετά την πάροδο τριών ετών σε ένα κτίριο κόσμημα, που παραλάβατε έτοιμο και πλήρως εξοπλισμένο (άραγε υπάρχει ο εξοπλισμός, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές;), και το οποίο με πολύ μικρή παρέμβαση θα μπορούσε να λειτουργεί και να αποτελεί χώρο αναφοράς για το Αμύνταιο;
  • Επαίσχυντη αδιαφορία: Χώροι όπως το γήπεδο τένις με πολύ μικρές παρεμβάσεις θα μπορούσαν να είναι λειτουργικότατοι, προσφέροντας ποιοτικό αθλητισμό στους δημότες μας, και μόνο σε προσωπική εμπάθεια ή πείσμα ή σε ξεδιάντροπη αδιαφορία μπορεί να αποδοθεί η σημερινή τους εικόνα.

Τους εγκαλούμε, παραπέμποντάς τους στο προεκλογικό τους φυλλάδιο, και τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών, γιατί δεν υλοποίησαν ΤΙΠΟΤΕ απ’ όσα υποσχέθηκαν.
Παρακάτω σας παραθέτουμε αυτούσια τη σελίδα από το αντίστοιχο προεκλογικό φυλλάδιο της παράταξης του Κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» καθώς και φωτογραφίες από τη σημερινή κατάσταση των εγκαταστάσεων.

Σημερινή κατάσταση 
Γήπεδο τένις

Γήπεδo 5Χ5 (δίπλα στη βιβλιοθήκη)

Δημοτική βιβλιοθήκη
Γήπεδο 5Χ5 (εργατικές κατοικίες)
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου