Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Δ(Ν)Τ και ΠΑΣΟΚοι για όλες τις δουλειές

Το ότι η Δημόσια Τηλεόραση είναι μέσο “ανοιχτό” στην ενημέρωση με μαχητικούς δημοσιογράφους, ταγμένους στο δημοκρατικό τους λειτούργημα, το γνωρίζαμε από ιδρύσεώς της. Άλλωστε ο τρόπος ίδρυσής της, μετά το «μαύρο της ΕΡΤ», δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Μας το υπενθύμισε περίτρανα πρόσφατο δελτίο, όπου κάποιος ανταποκριτής(;) της ΔΤ στο Κίεβο, περιέγραφε, με φανερή πρεμούρα, το «έργο» της νυν κυβέρνησης ως θεάρεστο έργο ενάντια στη διαφθορά, τον νεοναζί Γιάτσενιουκ ως λαμπρό επιστήμονα, τον εγκάρδιο χαιρετισμό του στο πλήθος  τον χρέωσαν ως ναζιστικό οι υπερευαίσθητοι Έλληνες, τους υπουργούς ως Ηρακλειδείς που καθαρίζουν τα διεφθαρμένα υπουργεία, σε μία πόλη όπου όλα κυλάνε ομαλά!.. Δικαιολογημένα τους αποκάλεσε “Voice of America” ο έγκριτος ανταποκριτής Δ. Λιάτσος.
Διέρρευσε σήμερα στα ΜΜΕ, πως σε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού της Εσθονίας και της Κ. Άστον, ειπώθηκε πως οι ελεύθεροι σκοπευτές στην πλατεία Μεϊντάν, μάλλον δράσανε προβοκατόρικα, γιατί όλοι οι νεκροί διαδηλωτές του αιματηρού τριημέρου, χτυπήθηκαν κατά τον ίδιο τρόπο!..
Δεν περιμένουμε φυσικά κοινοποίηση ή σχολιασμό καμίας διαρροής, σαν αυτήν που κυκλοφόρησε η ισραηλινή Haaretz, με τη φωτογραφία ισραηλινού ένστολου(!), ο οποίος περιέγραφε τη δράση του υπό τις εντολές του φασιστικού Svoboda(!) στην πλατεία του Κιέβου…
Σίγουρα δεν ήταν όλοι οι διαδηλωτές φασίστες. Αυτοί, όμως, που όπλισαν ελεύθερους σκοπευτές, αυτοί που έκαψαν τα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος, αυτοί που ανάγκασαν τον Ραβίνο του Κιέβου να προτρέψει τους Εβραίους της Ουκρανικής πρωτεύουσα να εγκαταλείψουν την πόλη, είναι φασίστες.


Αυτό που παρακολουθήσαμε όμως, παρά τις … άδολες προσπάθειες των ΜΜΕ και κυρίως της Δημόσιας Τηλεόρασης (τι ΔΤ, τι ΔΝΤ), ήταν το πρώτο ναζιστικό πραξικόπημα, με την στήριξη και καθοδήγηση ΕΕ και ΝΑΤΟ.
Φυσικά, οι ντόπιοι καρπαζοεισπράχτορες, έτρεξαν να αναγνωρίσουν πρώτοι-πρώτοι τη ναζιστική κυβέρνηση! Τ’ αφήνει τέτοια κελεπούρια ο Βενιζέλος;;!!...
Ξαφνικά, όμως, οι χαμαιλέοντες των ίσων αποστάσεων, οι υποκριτές του «καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται» - το θυμάστε; - ξαφνικά σίγησαν!
Φυσικά: καταδικάζουνε μεν τη “βία”, όταν δεν είναι δική τους, όταν είναι η “βία” της απεργίας, της διαδήλωσης, της κατάληψης. Η δικιά τους βία, του μνημονίου και των ΜΑΤ, η βία των νεοναζί, που κάνει τη βρώμικη δουλειά του συστήματος, βαφτίζεται κράτος, έννομη τάξη, και στην Ουκρανική περίπτωση, ανεξάρτητη κι ακομμάτιστη δράση πολιτών… Τέλειωσαν κι οι απόκριες…

Υ.Γ.: Από τα πρώτα μέτρα της φασιστικής Ουκρανικής κυβέρνησης – ομοϊδεατών της ΧΑ, είναι η απαγόρευση των γλωσσών των μειονοτήτων, μία από αυτές είναι και η ελληνική…
Παύλος Μουρουζίδης
μέλος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

1 σχόλιο:

  1. Κανεις μπορεί να παρουσιάσει τα πράγματα, όπως θέλει, αλλά η ζημιά που γίνεται στο λαό (πληροφόρηση ) είναι τεράστια! Κύριε Μουρουζίδη (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) δεν προσφέρετε καλές υπηρεσίες στη χώρα! Προσέξτε μη φτάσετε στα όρια της επικινδυνότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή