Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

"Τσιμουδιά" για την τηλεθέρμανση o Ι.Βοσκόπουλος (video)

Παρά το σφυροκόπημα που δέχθηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο Φλώρινας Παντελή Αργυριάδη, κατά τη διάρκεια του χθεσινού έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, ο Ι.Βοσκόπουλος δεν κατάφερε να πει ούτε μισή λέξη για το θέμα της τηλεθέρμανσης. Σύμφωνα με τη δημόσια καταγγελία – παρέμβαση του Π.Αργυριάδη η βιωσιμότητα της τηλεθέρμανσης τίθεται εν αμφιβόλω στην περίπτωση πώλησης των Α.Η.Σ. Μελίτη 1 και 2. Πέρα όμως από την αδιάφορη στάση του Ι.Βοσκόπουλου απέναντι στις συνέπειες που θα έχει για τη Φλώρινα η πώληση της "μικρής Δ.Ε.Η." αιτία επιπλέον έντασης αποτέλεσε και το γεγονός της προκλητικής συμπεριφοράς του Ι.Βοσκόπουλου, που στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης "έπαιζε" με τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου του. 


4 σχόλια:

  1. kyrie argiriadh me olo ton sevasmo tha hthela na sas pw mhn kanete diskoles erwthseis giati den kserei poy toy pane ta tesera se ayton.
    sketos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντελή μη μου πεις, ότι η τηλεθέρμανση είναι όνειρο θερινής νυχτός! Ο καιρός ζέστανε, αλλά δεν ακούω πουθενά να σκάβουν τα ....μηχανήματα! Λες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ακομα και ενα πενταχρονο παιδι καταλαβαινει απολυτα οτι ο αυριανος ιδιοκτητης της μικρης δεη δεν εχει κανενα λογο να δεχτει αλλες συμφωνιες και αλλες συμβασεις περα απο αυτες που τον βολευουν ,,,, το γεγονος οτι ο βοσκοπουλος δεν καταλαβενει δεν ειναι πρωτογνωρο !!! ειναι παγια τακτικη του..... και μαλιστα οικογενειακη να λειτουργουν ετσι,,,,,,,,ενω τους φτυνεις αυτοι να λενε οτι βρεχει,,,,, αυτο που απασχολει τον βοσκοπουλο ειναι πως θα βολεψει τα φιλαρακια του ,,,αρσενικα και θυλικα ,,,, για αυτον τον λογο θα σας παρακαλουσα κυριε Αργυριαδη εαν μπορειτε να βοηθησεται στο να βρεθει καποια λυση στον να βολευτει η ζετα τα ζετακια το ξαδερφακι @@@@@@@@@ και ο αντιδημαρχος με τα χωραφια στο χωριο του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες την Μουσιου φίλε μου που τώρα σαν υποψήφια του σύμβουλος έχει αναλάβει τον ρόλο του συνηγόρου του, σαν δεν ντρέπεται.

      Διαγραφή