Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δημοκρατικά για την «Φλώρινα Αλλιώς»

Συμπολίτισσες- συμπολίτες,
ο Συνδυασμός  «Φλώρινα Αλλιώς», παραμένοντας πιστός στις αρχές της δημοκρατίας, του διαλόγου και βασιζόμενος στην πρωτόγνωρη για τα τοπικά δεδομένα πρωτοβουλία πολιτών, έχει καταρτίσει έναν, δυναμικό, πολυσυλλεκτικό και καθαρό συνδυασμό,
που αποτελείται από ανθρώπους που θέλουν να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο στην αλλαγή και στην ανάπτυξη της Φλώρινας.
Διαψεύδουμε τις όποιες Κασσάνδρες της παραπληροφόρησης περί συνένωσης ή συνεργασίας με άλλον συνδυασμό. Προχωράμε δυνατά και καθαρά και  απευθυνόμαστε στο σύνολο των δημοκρατικών συμπολιτών μας που αγωνιούν για το μέλλον του τόπου και αναζητούν μία καθαρή, διαφορετική πρόταση για την Φλώρινά μας.
Καταρτίσαμε μέσα από διάλογο ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την Φλώρινα και απαντάμε σε μεγάλα και καίρια ζητήματα με ξεκάθαρο τρόπο. Βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά στην μεγάλη ανατροπή που θέλει η πλειοψηφία των Φλωρινιωτών, όλοι μαζί ενωμένοι, να διεκδικούμε με γνώμονα μόνο το συμφέρον του τόπου.
Σε πείσμα των συνθηκών παραμένουμε μακριά από κάθε διάθεση ευκαιριακής συναλλαγής και αποτελούμε τη μοναδική δύναμη που μπορεί να δώσει ελπίδα στην Φλώρινα. Είμαστε το αυτονόητο Δημοκρατικό έρεισμα και η έκφραση των συμπολιτών μας που βλέπουν έκπληκτοι και αγανακτισμένοι να πέφτουν οι μάσκες των συμφερόντων και της συναλλαγής. 
Σε αυτόν τον μεγάλο και κρίσιμο αγώνα για την Φλώρινα, προσκαλούμε όλους τους Δημοκρατικούς συμπολίτες μας να στηρίξουν την δικιά μας πρόταση και να συμμετέχουν στην αυτονόητη προσπάθεια που θα σημάνει γρηγορότερα την αλλαγή που όλοι επιθυμούμε.
Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, επιλέγουμε για εμάς, για τα παιδιά μας, για το μέλλον μας και διαμορφώνουμε μαζί την «Φλώρινα Αλλιώς».
Για τον Συνδυασμό «Φλώρινα Αλλιώς»
Βαγγέλης Γκέκτσης
Υποψήφιος Δήμαρχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου