Κυριακή 11 Μαΐου 2014

"Μαγνήτης" πληρωμάτων το RALLY GREECE OFFROAD

Σε λιγότερο από ένα μήνα (6-8 Ιουνίου) θα δοθεί η εκκίνηση για το φετινό RALLY GREECE OFFROAD. Ενας αγώνας που θα έχει ως αφετηρία τα Γρεβενά και θα συνεχιστεί στη γειτονική Φλώρινα.
Αγώνας που αποτελείται από 13 Ειδικές Διαδρομές και συνολικά 434
αγωνιστικά χιλιόμετρα, με τους συμμετέχοντες να ετοιμάζονται πυρετωδώς για να πάρουν μέρος στο πολλά υποσχόμενο από πλευράς θεάματος RALLY GREECE OFFROAD.
Το ενδιαφέρον με τη φετινή διοργάνωση -που σκοπεύει να γίνει θεσμός στον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Ελλάδας- είναι πως έχει προσελκύσει συμμετέχοντες όχι μόνο από την πατρίδα μας αλλά και από παραδοσιακές χώρες του Offroad.
Πληρώματα από την Ιταλία, την Γερμανία, την Τουρκία και το Ισραήλ έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή και έρχονται στην Ελλάδα για να πάρουν μέρος στον ελληνικό αγώνα που αποτελεί πρόκληση, αφού οι εξαιρετικές Ειδικές Διαδρομές της Δυτικής Μακεδονίας αναμένεται να προσφέρουν πλούσιες συγκινήσεις τόσο στα ίδια όσο και στους θεατές.
Δείτε τις μέχρι στιγμές συμμετοχές στον παρακάτω πίνακα.
Η Οργανωτική Επιτροπή
RALLY GREECE OFFROAD



1 σχόλιο:

  1. Kαλοδεχούμενοι στα βουνά μου΄Να τους πείτε ξέρω μία ειδική διαδρομή για 4χ4 τζίπς μέσα από τα βουνά και δάση απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς από την "δημοτική πισίνα-ζωολογικό πάρκο" Φλώρινας μέχρι την λίμνη στην Καστοριά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή