Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Ν. Φλώρινας στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου 2014) ανέλαβε την πρωτοβουλία για τον καθαρισμό και περιποίηση του χώρου στο Εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων (6Ο Χιλιόμετρο προς Πρέσπα) και της διαδρομής από
το Εκκλησάκι μέχρι τη διασταύρωση του Σίμου Ιωαννίδη.
Καθαρίστηκε ο χώρος από τα σκουπίδια, έγινε κλάδεμα των περιττών κλαδιών, κόψιμο των χόρτων με χλοοκοπτικό μηχάνημα, φύτεμα λουλουδιών στα παρτέρια του Ναού, διανομή γλαστρών και φυλλαδίων σχετικών με την προστασία του περιβάλλοντος στα διερχόμενα αυτοκίνητα και συλλογή σκουπιδιών σε όλη την διαδρομή από το Εκκλησάκι μέχρι την διασταύρωση Σίμου Ιωαννίδη.
Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας και κάθε ημέρα πρέπει να είναι «Ημέρα Περιβάλλοντος», γιατί έχει καθοριστική σημασία για την ποιότητα ζωής των σημερινών και των μελλοντικών γενεών.
Δράσεις που αγκαλιάζουν την ατομική και συλλογική πρωτοβουλία, δράσεις που ενισχύουν την περιβαλλοντική συνείδηση και δίνουν συμβολικά το μήνυμα για ένα καλύτερο περιβάλλον στο οποίο θέλουμε να ζούμε, τις υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε.
Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας βοήθησαν.

          ΤΟ Δ.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου