Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Συναντήσεις Θ.Καρυπίδη για τη "μικρή ΔΕΗ"

Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Θόδωρος Καρυπίδης, στο πλαίσιο των επαφών του στην Αθήνα, για το ζήτημα της "μικρής ΔΕΗ". Σύμφωνα με ανάρτηση του
Θ.Καρυπίδη στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Όχι στο ξεπούλημα της "Μικρής ΔΕΗ ".. Ναι στο διευρυμένο κοινωνικό μέτωπο για αποκατάσταση των αδικιών στη Δυτική Μακεδονία !».
Χθες το απόγευμα, ο νέος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΑΝ. ΕΛ. Πάνο Καμμένο και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη Δυτική Μακεδονία με πρώτο το θέμα που αφορά τη λεγόμενη μικρή ΔΕΗ, όπως και τα θέματα των υδάτων και του ορυκτού πλούτου.
Μετά την συνάντηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:
«Συμφωνήσαμε με τον κ. Καρυπίδη ότι τα θέματα της ενέργειας είναι εθνικά θέματα και δεν μπορεί η ενεργειακή πολιτική της χώρας να ασκείται από ιδιώτες. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε την πρόταση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για ειδικό τιμολόγιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με έκπτωση 30% στα νοικοκυριά και 50% στις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας».

Τέλος, ο Θ.Καρυπίδης συνάντησε και τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό, ο οποίος δήλωσε ότι είναι σύμφωνος για έκπτωση στην τιμή του ρεύματος για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου