Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Καλοκαιρινή μαθητική συναυλία από το Ωδείο Φλώρινας

Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ολοκληρώνει τον κύκλο των καλοκαιρινών του συναυλιών και δράσεων με μια συναυλία σήμερα Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 στην αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας στις 8:30 μ.μ., όπου συμμετέχουν μαθητές διαφορών ειδικοτήτων και επιπέδων, τμήμα μουσικής προπαιδείας, σύνολα παραδοσιακής και μοντέρνας μουσικής και η πρωτοεμφανιζόμενη
χορωδία παραδοσιακής – μικρασιατικής μουσικής που προέκυψε από τη συνεργασία με τον Σύλλογο Κιουταχειωτών – Μικρασιατών Φλώρινας.
Προηγήθηκαν 2 ακόμη συναυλίες μαθητών και συνόλων, ένα εργαστήριο του ορχηστρικού συνόλου και ένα εργαστήριο κατασκευής οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά.
Η εκπαιδευτική χρονιά χαρακτηρίστηκε από την κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των μαθητών, την δημιουργία νέων συνόλων και τάξεων οργάνων, τη βράβευση μαθητών του Ωδείου σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς και την τόνωση του ενδιαφέροντος των μαθητών μέσα από ένα ιδιαίτερο κύκλο σεμιναρίων.
Το Ωδείο θα συνεχίσει δυναμικά και την επόμενη χρονιά να κάνει αισθητή την παρουσία του στην πόλη, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, φροντίζοντας παράλληλα να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο σπουδών. 
Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του Ωδείου
Βασίλειος Κίτσος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου