Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου σε έκτακτη συνεδρίαση  συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την «Ψήφιση προϋπολογισμού Εσόδων και Εξόδων του ΝΠΔΔ για το οικονομικό έτος 2015».
  2. Τροποποίηση της με αριθμό 278/2014 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου που αφορά  «Ορισμός διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής  Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης ευρύτερης περιοχής Αμυνταίου».
  3. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων Τ.Κ. Βεγόρων.
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αίτημα προς την ΔΕΗ παραχώρησης έκτασης στην εκτός σχεδίου περιοχή του Φιλώτα  με σκοπό την εκποίηση της για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων
  5. Παράταση του χρόνου της σύμβασης για τη μελέτη «Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Αμυνταίου», σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.3 του άρθ.27 του Ν.3316/2005».
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραλαβή του Β2΄ Σταδίου της μελέτης «Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) Δήμου Αμυνταίου».
  7. ΄Εγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ Β’ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ».
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης διοικητικής αποβολής από δημοτική έκταση στην περιοχή ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου.
  9. Διόρθωση εμβαδού της  έκτασης στο Αγρόκτημα Οικισμού Σωτήρα (περιοχή ΚΑΦΚΑ)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης  Αγρόκτημα Οικισμού Σωτήρα (περιοχή  ΚΑΦΚΑ).
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την με αριθμό απόφαση 305/2014 της οικονομικής επιτροπής που αφορά   κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης .
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την εισήγηση  της οικονομικής επιτροπής που αφορά  κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου