Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. «Παγκράτιον»

Η επιτυχίες για τον Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ συνεχίζονται σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετάσχουν οι αθλητές του.
Στις 15/2/2015 στην Καλαμπάκα έγινε το διασυλλογικό πρωτάθλημα Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας στο Kick Boxing. Ο σύλλογος συμμετείχε με δύο αθλητές και οι δυο ανέβηκαν στο
βάθρο. Ο Γάτσιος Δημήτριος κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο και η Νίκα Αντριάνα την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο ο καθένας στην κατηγορία του.
Την σκυτάλη πήρε η ομάδα Καράτε του συλλόγου που στις 22/2/2015 συμμετείχε στο 2ο κύπελλο “Τσαμουρίδου Αντωνία” που γίνετε προς τιμήν της αδικοχαμένης πρωταθλήτρια της Εθνικής μας, που έγινε στο ΕΑΚ Μακροχωρίου στην Βέροια. Σε μια τεταμένη από την συγκίνηση ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές (380 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα). Οι αθλητές του συλλόγου έκαναν πολύ καλή εμφάνιση ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει στις 14 & 15/3/2015 στην Αθήνα. Συγκεκριμένα οι αθλητές μας πήραν 4 ασημένια, 6 χάλκινα και μια 4η θέση.
Συγκεκριμένα, Ασημένια μετάλλια: Χρήστου Ραφαηλία στα kata 2006 και στο kumite +25kgr, Αναστασίου Τραϊανό στο kumite 2003 open κατηγορία και Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία στο kumite γυναικών open κατηγορία.
Χάλκινα μετάλλια: Βασιλειάδου Βάσια στο kumite 2004 open κατηγορία και στα kata 2004, Σιώκης Λουκάς στα kata 2004, Αναστασίου Τραϊανός στα kata 2003, Βασιλειάδης Στέργιος στο kumite 2002 +55kgr και Τζέτζης Γεώργιος στο kumite Ν. Ανδρών open κατηγορία.
Την τέταρτη θέση στα kata 2001 πήρε ο Μπακάλης Νικόλαος.

 Κορομπίλης Νίκος (senpai): Ξεκινώντας από την ομάδα του Kick Boxing την οποία συνόδευσα εγώ στο πρωτάθλημα λόγω συμμετοχής του προπονητή μας Πασχαλίδη Ανδρέα στην σχολή προπονητών της ΠΟΚ, να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους δύο αθλητές μας και στον προπονητή που όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα κάνει πολύ καλή δουλειά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Για το καράτε όπου είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος εγώ έχω να πω πως οι αθλητές μας έκαναν ένα δυνατό test ενόψει Πανελληνίου αλλά προβληματίζομαι γιατί χάσαμε όλους τους τελικούς που παίξαμε. Έχουμε δύο εβδομάδες ώστε να διορθωθούν κάποια λαθάκια ώστε να μην επαναληφθούν στο Πανελλήνιο, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία στην συνέχεια.    









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου