Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ανακοίνωση συμμετοχής στο συλλαλητήριο της 11ης Ιούνη

Σε σύσκεψη που πραγματοποίησε το ΔΣ του Σωματείου,  αποφασίστηκε η  συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 11 Ιούνη. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης η οποία κάθε μέρα υποχωρεί όλο και πιο πολύ από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Οι διαπραγματεύσεις δεν
γίνονται για εμάς αλλά για το κέρδος των μονοπωλιακών ομίλων. Πλέον παραδέχονται ανοιχτά πως δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για τα ελάχιστα ψίχουλα  που είχαν υποσχεθεί. Παρουσιάζουν σαν μονόδρομο την πολιτική του τσακίσματος των εργατικών δικαιωμάτων και του λαϊκού εισοδήματος. Οι συλλογικές συμβάσεις είναι στον αέρα και το νέο μνημόνιο είναι έτοιμο να υπογραφεί. Να μην δεχτούμε νέα μέτρα, να διεκδικήσουμε όλες τις απώλειες. Να τους σταματήσουμε, είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή των εργαζομένων.
Καλούμε όλα τα συνδικάτα τους μαζικούς φορείς να πάρουν απόφαση για συμμετοχή στα Συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ Πανελλαδικά. Καλούμε τους εργαζόμενους στο εμπόριο αλλά και τους άλλους κλάδους να συμμετέχουν μαζικά και αποφασιστικά στο συλλαλητήριο, στις 11 Ιούνη στις 20:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Μονόδρομος για εμάς είναι η ρήξη με τις πολιτικές που στηρίζουν τα μονοπώλια.
Απέναντι στα μνημόνια, την φτώχεια και την ανεργία προτάσσουμε την οργάνωση του αγώνων μας. Αταλάντευτα και ταξικά συνεχίζουμε να παλεύουμε σε όλους τους χώρους δουλειάς μέχρι τη τελική , την πραγματική  δική μας ρήξη και ανατροπή. 
Σωματείο Εμπορικών Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων                                                     
σε Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου