Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκε το 2ο KIDS GRAND-PRIX

Μετά την Θεσσαλονίκη, την Φλώρινα, τα Ιωάννινα, ο κορυφαίος θεσμός για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας, κορυφώθηκε κα ολοκληρώθηκε στο «Ζηρίνειο» Αθλητικό Κέντρο στην Κηφισιά.
Και πραγματικά τα KIDS GP – FINALS εξελίχθηκαν σε μια γιορτή του αθλήματος με συνολικά 303 συμμετοχές από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνικών  σωματείων και την Ρουμανία.

Συνολικά παίχτηκαν 14 κατηγορίες, δόθηκαν 14 Κύπελλα – 56 Μετάλλια και 104 Διπλώματα. Για την Ο.Ε. του KIDS GP ήταν όλοι νικητές!
Όλα τα’ αποτελέσματα και οι βαθμολογίες θα είναι διαθέσιμα στο επίσημο site της διοργάνωσης (www.oxif.gr/kidscup) και στο FB.
Σύντομα θα ανακοινωθούν τα KIDS SERIES της νέας σαιζόν με επίκεντρο το 1ο Βαλκανικό Kids GP και με πολύ μεγάλες προσδοκίες και αλλαγές εκπλήξεις!
Η Ο.Ε. του KIDS GP θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τους προπονητές, τους γονείς και τα σωματεία τους, τον Δήμαρχο Κηφισιάς κο Θωμάκο για την θερμή φιλοξενία των 1ων Αγώνων Ξιφασκίας στην Πόλη του, τους Διαιτητές και την ΠΑΣΥΠΚΟ, τον κο Χατζησαράντο και την κα Καλουμένου, τον κο Στέργιο Τερζούδη χωρίς την δράση του οποίου δεν θα ήταν τίποτα ικανό για την επιτυχία και βέβαια την OXIF TEAM!
Καλό Καλοκαίρι!
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου