Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Συνάντηση με εκπροσώπους δασικών συνεταιρισμών

 Συνάντηση με εκπροσώπους δασικών συνεταιρισμών της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου και του Αναπλ. Προϊστάμενου Δ/νσης Δασών Ν. Φλώρινας κ. Παπαϊωάννου Παναγιώτη, με στόχο τη για δεύτερη συνεχή
χρονιά διάθεση δωρεάν καυσόξυλων σε άπορες οικογένειες της Π.Ε. Φλώρινας.
 Ο κ. Μπίρος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την πρόθεσή τους να συμμετέχουν ξανά σε αυτήν την πρωτοβουλία της Π.Ε. Φλώρινας, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη δράση ήταν ιδιαίτερα πρωτοποριακή και είχε θετικό αντίκτυπο όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά γενικότερα στη Δ. Μακεδονία. Πρόθεση της περιφερειακής αρχής είναι η παροχή δωρεάν καυσόξυλων να συνεχιστεί και να παγιωθεί κατά τα επόμενα χρόνια, καλύπτοντας τις ανάγκες όλο και περισσότερων οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των ενεργειών που πρέπει να γίνουν ενώ παράλληλα έγινε συζήτηση γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δασικοί συνεταιρισμοί της περιοχής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου