Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Aνακοίνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,
Αναγκαζόμαστε να διευκρινίσουμε με την ανακοίνωσή μας αυτή προς όλα τα μέλη μας, τα ακόλουθα:

  1. Τα πιστοποιητικά πολυτεκνικής ιδιότητας εκδίδονται  ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον προσκομίσετε εγκαίρως το πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως 12 ημέρες νωρίτερα για να τα παραλάβατε έγκαιρα. Και τούτο γιατί η ΑΣΠΕ, που εκ του νόμου εκδίδειαυτά, εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα και δεν είναι δυνατόν σε μικρότερο χρόνο να τα εκδώσει
  2. Παρεκκλίνει αυτής της σειράς , όταν με δική σας ευθύνη τα αιτείσθε τελευταία στιγμή και εφ’ όσον  αποστέλλονται με Κούριερ, εξυπηρετείστε αμέσως λόγω του  επείγοντος. Η υπηρεσία αυτή  από την εταιρεία δεν προσφέρεται δωρεάν, αλλά με την καταβολή τέλους 11,00 €  (5,50 € για να πάει στην Αθήνα και 5,50 € για να επιστρέψει) Τα χρήματα αυτά που παρακρατά ο Σύλλογος καταβάλλονται στην ταχυδρομική αυτή υπηρεσία (Κούριερ) και στο Σύλλογο δεν μένει τίποτε.
  3.  Τα πιστοποιητικά πολυτεκνικής ιδιότητας ισχύουν για εξ μήνες, πριν εκπνεύσει η εξάμηνη προθεσμία να ξαναζητάτε, ώστε να τα έχετε ανά πάσα στιγμή  και να τα χρησιμοποιήστε όταν παραστεί ανάγκη  και να μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Κατ’ αυτόν τον τρόπο τα πιστοποιητικά εκδίδονται ΔΩΡΕΑΝ.
  4. Σε περίπτωση δικής σας ΑΜΕΛΕΙΑΣ τα αιτείσθε επειγόντως και με Κούριερ θα καταβάλλετε το αντίστοιχο ποσό του τιμολογίου της ταχ/κής υπηρεσίας (κούριερ)
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για κάθε υπηρεσία προς το Σύλλογο πρέπει να είσθε ταμειακώς τακτοποιημένοι, διαφορετικά  δεν θα εξυπηρετείστε  αν δεν καταβάλλετε τη συνδρομή σας . Η ετήσια συνδρομή είναι 18,00 €
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           π. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ             ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου