Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

1 αργυρό και 2 χάλκινα στο διεθνή αγώνα roller ski

Ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας  στον Διεθνή αγώνα ρόλερ σκι που πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία στην Αμφίπολη. Ο Σ.Ο.Χ συμμετείχε στους αγώνες με δύο αθλητές που συμμετείχαν στην κατηγορία παίδων και κορασίδων. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε αγώνας ταχύτητας (sprint) 1300 m και την Κυριακή πραγματοποιήθηκε αγώνας αντοχής 5 km για της γυναίκες και 10 km για τους άνδρες.

Οι συνθήκες του αγώνα ήταν καλές. Η Στανίδου Ελευθερία έκανε ένα πολύ καλό αγώνα στο sprint και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο ενώ την Κυριακή ήταν 5η στα 5 km με καλή διαφορά από τις πρώτες της κατηγορίας της. Ο Κουσουρέτας Νικόλαος αν και έχει μείνει πίσω στην προετοιμασία του λόγο τραυματισμού, πέτυχε να ανέβει δύο φορές στο βάθρο τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή κερδίζοντας δύο χάλκινα μετάλλια. Οι αθλητές του Σ.Ο.Χ.  Φλώρινας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και έβαλαν γερά θεμέλια για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο χιόνι.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές και στον προπονητή τους  Τσούλη Στέλιο θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους και τα πολύ καλά αποτελέσματα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας : http://www.eox.gr 
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου