Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Εγγραφές αθλητών και λειτουργία ακαδημίας χιονοδρομίας με ετήσια συνδρομή 120 Ευρώ!

Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας από την ίδρυση του το 1933 μέχρι και σήμερα , αποτελεί  τον μακροβιότερο εκπρόσωπο  της Χιονοδρομίας και της Ορειβασίας στην περιοχή. Πάντοτε είχε σαν στόχο την γνωριμία και την άρτια εκμάθηση της Χιονοδρομίας, της Ορειβασίας και των συναφών δραστηριοτήτων με απώτερο  σκοπό την ένταξη των  δραστηριοτήτων αυτών στην κουλτούρα του κάθε Φλωρινιώτη. Η  ενασχόληση παλιών και
νέων μελών με τον ορεινό αθλητισμό,  το χιόνι και την φύση αποτελούν καθημερινή επιβράβευση για τον Σύλλογο.
Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας λαμβάνοντας υπόψη τις μεγάλες οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της περιοχής μας, αισθάνεται την ανάγκη να αναλάβει την απόλυτη ευθύνη, της διατήρησης της παράδοσης και της κουλτούρας των Φλωρινιωτών που είναι συνυφασμένη με την αδιάκοπη σχέση τους με το χιόνι και το βουνό. 
Αποφασίζει  την  μείωση της  ετήσιας συνδρομής στο ύψους των 120 Ευρώ, που θα καλύπτει ένα πλήρες ετήσιο πρόγραμμα! Σ’ αυτό περιλαμβάνονται όλες οι μεταφορές από και προς το Χιονοδρομικό, προπονήσεις σε χιόνι, LIFT, ασφάλιση αθλητών, προπονήσεις ποδηλασίας, ορειβασία, αναρρίχηση πίστας και διάφορες άλλες δραστηριότητες στο βουνό και την πόλη, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Όλες οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με βάση τους κεντρικούς άξονες και το πρόγραμμα των τριών Ομοσπονδιών που ανήκει ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας (της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (Ε.Ο.Χ.Α. πρώην Ε.Ο.Χ.) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (Ε.Ο.Α.) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.)).
Στην προσπάθεια αυτή καταλυτικό ρόλο υπήρξε η αξιέπαινη στάση των προπονητών του Συλλόγου που αποφάσισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς! Επίσης, τα στελέχη του Συλλόγου κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ώστε να βρεθούν εναλλακτικές οικονομικές λύσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία του Συλλόγου. 
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται καλή νέα αγωνιστική χρονιά και καλά αποτελέσματα στους αθλητές και τους προπονητές του Συλλόγου.
Εγγραφές και Ανανεώσεις συνδρομών στα γραφεία του Συλλόγου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 19:00 μέχρι τις 21:00. Τηλ. 2385029939 – 6972 835469. Αναλυτικότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας : http:// www.soxflorinas.gr
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου