Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Τρίτη θέση για τον Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στο Florina Bike Challenge 65km

Η ομάδα ποδηλασίας του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στον αγώνα ποδηλασίας Δρόμου «Florina Bike Challenge Open»  65km που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία στην Φλώρινα. Ο αγώνας διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Φλώρινα από την μη κερδοσκοπική εταιρία All Cycling και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε όλους τους αθλητές. 
Έχοντας ως σύμμαχο τον άριστο καιρό και την
υποστήριξη του συναθλητή του, Κατσώνη Βασίλη  ο ποδηλάτης του ΣΟΧ Φλώρινας Νικόλαος Μούσιος ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση ανάμεσα σε 51 αθλητές  από όλη την χώρα. Ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας έκανε έναν πολύ καλό αγώνα κλείνοντας την διαδρομή Φλώρινα-Ακρίτας-Βίγλα με χρόνο 2.28.17. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδηλάτης του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας κατέλαβε με μια αξιοπρεπή εμφάνισή στις 30 Αυγούστου την 23η θέση στον υπερμαραθώνιο αγώνα Aoos ultra mouuntainbike marathon που θεωρείτε ο πιο σκληρός αγώνας ορεινής ποδηλασίας στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν αγώνα που καλύπτει απόσταση 120km και  υψομετρική ανάβαση 3700m ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. ολοκλήρωσε την προσπάθεια του σε χρόνο 7:42:10sec.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται  θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή και τα πολύ καλά αποτελέσματα.
Αναλυτικότερες πληροφορίες για τον αγώνα επίσημο site  : http://florinabikechallenge.com/
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου