Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογικό ευχαριστήριο της ΤΟ ΠΕ Φλώρινας της Χρυσής Αυγής

Απέναντι στη φίμωση του λόγου, απέναντι στους αποκλεισμούς από την δικαιούμενη προβολή, απέναντι στην εσκεμμένη στρέβλωση θέσεων και προθέσεων, απέναντι στην αποσπασματική παρουσίαση σχολιασμών και απόψεων, απέναντι ακόμα και σε σχολιασμούς που δεν τιμούν αλλά μειώνουν τους ίδιους τους σχολιάζοντες,  το κόμμα μας όχι απλά στάθηκε όρθιο, αλλά προχώρησε
μπροστά μ’ ένα  βήμα γοργό,  σταθερό   αντλώντας δύναμη από τους ψηφοφόρους του,  την ηγεσία του, τα μέλη του. Βήμα σταθερό αφού  για τρίτη συνεχή φορά η αύρα του Λαϊκού Εθνικισμού αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη Πανελλήνια και τοπικά. Βήμα γοργό γιατί η διαρκής άνοδος, κόντρα στις Κασσάνδρες της αλά κάρτ   «δημοκρατίας»  μας,  δείχνει τον ρυθμό και την αποφασιστικότητα των  υποστηρικτών μας. Δείχνει την ατσάλινη αντιμνημονιακή προσήλωση ενάντια στο επαχθές και επονείδιστο χρέος-θηλιά που κληροδότησαν στο Λαό μας κακοί κυβερνώντες και  το διαχειρίζονται καλοί ειδικοί στις κυβιστήσεις, κοινώς κωλοτούμπες. Δείχνει η διαρκής άνοδος, την αναγνώριση των θέσεών μας  μέσα από τα ποσοστά στα ακριτικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου τη Λέσβο, την Κω, την Χίο, την Ικαρία που κατακλείστηκαν από την αδυναμία ενός μουδιασμένου κράτους να διεθνοποιήσει ένα αποκλειστικά διεθνές πρόβλημα.
Στο Νομό μας, η εκλογική θέση του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή σφραγίζει όλα τα παραπάνω. Παρά την πρωτόγνωρη αποχή των δίκαια κουρασμένων από τον πολιτικαντισμό συμπολιτών μας, αυξήσαμε σημαντικά εκτός από ποσοστιαία και αριθμητικά την εκλογική μας βάση. Και συνεχίζουμε. Χωρίς σακίδια στην πλάτη στουμπωμένα με εφημερίδες του πάτρωνα, στρέφομε το βλέμμα στα πραγματικά ποτάμια της Χώρας τον Νέστο και τον Έβρο και στο τι κάνουν ανάμεσά τους άλλα ψευδεπίγραφα σιγανά ποταμάκια. Βλέπομε την γεωργο-κτηνοτροφία του Νομού μας να πνέει τα λοίσθια μετά το πρώτο, το δεύτερο  και τώρα το τρίτο και αιχμηρότερο μνημόνιο της 1ης και ήδη 2ης φοράς αριστερά. Βλέπομε τη βαριά βιομηχανία μας να μικραίνει με τη ξενέρωτη «Μικρή ΔΕΗ». Βλέπομε το χειμώνα να πλησιάζει και ανασκουμπωνόμαστε.

ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  (όσο μπορείς) και ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ.
Τ.Ο. ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου