Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΣΟΧ Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θερινού διάθλου

Ένα αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας  στο πρωτάθλημα θερινού Διάθλου και στα αγωνίσματα 7 και 5 χλμ με τρέξιμο που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο νέο κέντρο Διάθλου Μετσόβου, στις 6 Σεπτεμβρίου. Ο Σ.Ο.Χ συμμετείχε στους αγώνες με
τρείς αθλητές που συμμετείχαν στην κατηγορία παίδων και κορασίδων.
Οι συνθήκες του αγώνα ήταν καλές για άθλημα αντοχής αν και άλλαξαν πολλές φορές από ψιλόβροχο και συννεφιά μέχρι κάποια διαστήματα με ήλιο και δυνατό άνεμο. Στην κατηγορία παίδων αγωνίστηκαν οι Κουσουρέτας Νικόλαος και Τσούλης Γεώργιος με πολύ καλά αποτελέσματα στο τρέξιμο 3 km.  Στην σκοποβολή ο Κουσουρέτας Νικόλαος με ένα πολύ κακό αποτέλεσμα (4/10) φορτώθηκε πολλούς βαθμούς ποινής και έμεινε 4ος λίγο έξω από τα μετάλλια. Αντίθετα ο Τσούλης Γεώργιος ισοβάθμισε στην πρώτη θέση στις βολές (9/10) και κατατάχθηκε τελικά δεύτερος. Στις κορασίδες η Στανίδου Ελευθερία αν και σημείωσε έναν από τους καλύτερους χρόνους στο τρέξιμο, η πολύ χαμηλή απόδοση της, στην σκοποβολή (2/10) την οδήγησε τελικά στην 8η θέση.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές και τους  προπονητή τους  Τσούλη Στέλιο θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους και τα πολύ καλά αποτελέσματα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας : http://www.eox.gr 
 Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου