Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Πρόσκληση Συμμετοχής για το 2ο ΑRTMARKET στο πλαίσιο του ετήσιου ΒΑΖΑΑRT του ΜΜΣΤ

Το Μακεδονικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης, Αρχιτεκτονικής και Βιομηχανικού Σχεδιασμού  για 15η συνεχή χρονιά διοργανώνει το ετήσιο BAZAART,  28 και 29 Νοεμβρίου 2015 . Ένα Μπαζάρ
Τέχνης ,ιδιαίτερων αντικειμένων, βιβλίων τέχνης, έργων τέχνης, αφισών και λαχνού. Η γιορτή-παζάρι Τέχνης πραγματοποιείται στους χώρους του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ . Η ομάδα που ετοιμάζει την οργάνωση του στην προσπάθεια της για ανανέωση των δράσεων για το φετινό BAZAART 2015 ,αποφάσισε να συνεχίσει για δεύτερη χρονιά την έκθεση  ARTMARKET μετά την  επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης.  
Kαι ενημερώνουμε:
  • Μας παραχωρείται χώρος  του ισόγειου εκθεσιακού χώρου του Μουσείου, αποκλειστικά για την έκθεση και πώληση πινάκων καλλιτεχνών.
  • Σε κάθε καλλιτέχνη παραχωρείται χώρος 0,6μ φάρδους επί 2,2μ - 2,5μ ύψους.
  • Οι συμμετέχοντες μπορούν να πάρουν μέρος με 4-8 έργα ανάλογα του μεγέθους .
  • Τα έργα θα εκτεθούν με κορνίζα, plexiglass, κλπ, όπου χρειάζεται (πχ έργα σε χαρτί,   ύφασμα και γενικά μαλακά υλικά) με επιλογή και έξοδα το καλλιτέχνη.
  • Το κόστος συμμετοχής είναι μηδενικό, με προϋπόθεση τη δωρεά ενός έργου για τον λαχνό του Μπαζάρ.
  • Το κόστος ανάρτησης των έργων είναι μηδενικό, θα γίνει από τους μόνιμους συνεργάτες του Μουσείου.
  • Η τιμή των έργων θα ορισθεί στα 70 €, με 40% για τους σκοπούς του Κέντρου και 60% για τον καλλιτέχνη.  Με τακτοποίηση του λογαριασμού μετά την Πέμπτη 03.12.2015 και φυσικά με την πραγματοποίηση της πώλησης.
  • Τα έργα θα πρέπει να παραδοθούν συσκευασμένα έτσι που να αποθηκεύονται οργανωμένα στο κάθε όνομα,το αργότερο έως τις 20 Νοεμβρίου, στο Πωλητήριο του Μουσείου, τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου,Τετάρτη με Κυριακή,τηλ.2310 240 002, με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας των καλλιτεχνών.
  • Η επιστροφή των έργων θα γίνει μετά την Πέμπτη 03.12.2015 και με φροντίδα παραλαβής τους από τους  καλλιτέχνεςμετά από συνεννόηση με το Πωλητήριο .

Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση και πληροφορία .
Αναμένουμε τα νέα σας ,

Για την οργανωτική επιτροπή του Μπαζάρ-Artmarket 2015,
Χριστίνα Tamariz                       Ελσα Δεληγκάρη                 ΄Ελλη Κατσάρα
694 249 1289                             694 435 3268                        694 522 6921
tamarini@gmail.com          info@alfamax.gr          ellikatsara@hotmail.com           

 Σημ : Παρακαλούμε μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2015 να μας αποσταλούν  με mail φωτογραφίες των έργων σας που θα θέλατε να εκτεθούν και πωληθούν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου