Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Στον τελικό του Ρουμάνικου Πρωταθλήματος ο Φίλιππος του ΟΞΙΦ

Ένα σκαλί μόνο από το Χρυσό μετάλλιο έφθασε ο Φίλιππος Γκώγκος, αθλητής του ΟΞΙΦ, στο Ρουμάνικο Πρωτάθλημα -15 την περασμένη Πέμπτη στο Μπρασόβ.
Ο Φίλιππος έφθασε στον Τελικό αήττητος και εκεί αντιμετώπισε τον Adam Matska, το ακλόνητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Ο Αλέξανδρος Γκώγκος, παρά την πολύ καλή εμφάνιση έχασε στα προημιτελικά για ένα μόλις χτύπημα (14-15). Τελική Κατάταξη:
Αργυρό Μετάλλιο ο Φίλιππος και 5η θέση για τον Αλέξανδρο.
Συγχαρητήρια από όλη την οικογένεια του ΟΞΙΦ!
Νέο Ρεκόρ Συμμετοχών στο 6ο Florina Euro Cup 2015!
 Ως ένα από τα δυνατότερα τουρνουά στην Ευρώπη, εξελίσσεται το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων το οποίο θα λάβει χώρα για 6η συνεχή χρονιά στην Φλώρινα στις 17 και 18 Οκτωβρίου.
Θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε μεταξύ των 11 χωρών αθλητές από την Αργεντινή και την Σαουδική Αραβία, ενώ από την Τουρκία θα έρθουν 19 μελής ομάδα!!! Οι συμμετοχές «κλείνουν» την ερχόμενη Τετάρτη και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεπεράσουν τις 100!
Συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του ΟΞΙΦ με την συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος Ξίφους Ασκήσεως στην Αθήνα, τον Νικόλα Τσώκα στο Satellite Cup του Βελιγραδίου και την Μαρία Παπαδοπούλου στο Cancun – Mexico!!!!
Καλή επιτυχία σε όλους!!!! 
Από Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου