Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Με Αναγέννηση Άρτας και Νέα Ιωνία το Σαββατοκύριακο ο Αμύντας

Δύο αγώνες πρωταθλήματος μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο, καλείται να δώσει ο Αμύντας το  Σαββατοκύριακo. Tα κορίτσια του Νίκου Γιώσκου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (24/10 στις 18:00) την Αναγέννηση Άρτας και την Κυριακή (25/10 στις 12:00) σε εξ' αναβολής αναμέτρηση τη Νέα Ιωνία,
λόγω των Eυρωπαϊκών υποχρεώσεων του Αθηναϊκού συλλόγου την προηγούμενη βδομάδα.
Το έργο του Αμύντα αναμένεται σαφώς πιο  δύσκολο, σχέση μ΄ αυτο της πρεμιέρας απέναντι στον Φιλώτα, καθώς η Αναγέννηση Άρτας και η νταμπλούχος Νέα Ιωνία διαθέτουν πλήρες ρόστερ και στοχεύουν για ακόμα μια χρονιά ψηλά.
Ευχάριστο γεγονός για το σύλλογο, αποτέλεσε η ανάδειξη της Θωμαή Ταϊρίδου, σε πολυτιμότερη αθλήτρια της 1ης αγωνιστικής. Με 44% ποσοστό αποτελεσματικότητας και 4 πέναλτι, συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη του Αμύντα επι του Φιλώτα, στο τοπικό ντέρμπι του Αμυνταίου, κερδίζοντας τις προτιμήσεις των προπονητών, στη σχετική ψηφοφορία.
 «Ευχαριστώ όλους προπονητές που με ψήφισαν. Η θέση του τερματοφύλακα είναι σημαντική στο χάντμπολ, αλλά η προσπάθεια είναι συλλογική. Συνεχίζουμε με την ομάδα μου να δουλεύουμε σκληρά και σε κάθε ματς να παίζουμε για την νίκη», είπε η 40χρονη τερματοφύλακας στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου