Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Δελτίο τύπου «Ανοιχτών Οριζόντων»


Ο επικεφαλής  των «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ» Μάκης Ιωσηφίδης, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ράδιο Λέχοβο, αναφέρθηκε στην ακύρωση
των αποφάσεων της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αμυνταίου αλλά και στην διάλυση σχεδόν όλων των συμβάσεων και υπογεγραμμένων μελετών, της προηγούμενης δημοτικής περιόδου, στις οποίες προέβει με το ξεκίνημά της, η σημερινή δημοτική αρχή.
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κύριος Θεοδωρίδης προσπαθώντας να απαντήσει επιχείρησε, κατά την προσφιλή τακτική του, να ξεγελάσει γι άλλη μια φορά τους συνδημότες μας. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της, την 1η Σεπτεμβρίου 2014, η σημερινή δημοτική αρχή, δεν ακύρωσε καμία απολύτως απόφαση Οικονομικής Επιτροπής και σύμβαση μελέτης, της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής εντός του 2014.
Παραθέτουμε λοιπόν προς ενημέρωση όλων των πολιτών, για αποκατάσταση και εξακρίβωση της αλήθειας, όλες τις ακυρωμένες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αμυνταίου χρονολογικά και αριθμητικά:

12-09-2014: 23η Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

23-09-2014: 24η Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

30-09-2014: 25η Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής


01-12-2014: 33η Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

285-2014: Διάλυση σύμβασης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Η/Μ εγκαταστάσεων τηλεθέρμανσης με βιομάζα Τ.Κ. Λεχόβου», προϋπολογισμού 4.200,00 € 
286-2014: Διάλυση σύμβασης της μελέτης με τίτλο «Αρχιτεκτονική μελέτη κτιριακών εγκαταστάσεων τηλεθέρμανσης Τ.Κ. Λεχόβου», προϋπολογισμού 4.500,00 € 
Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες της σημερινής διοίκησης του Δήμου Αμυνταίου.
Έτσι εννοούν την συνέχεια της διοίκησης ο Δήμαρχος κ. Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του.
Ο μηδενισμός του έργου της δικής μας διοίκησης, που γίνεται από την παράταξη του κ. Θεοδωρίδη δεν πείθει κανέναν. Είναι μια πρακτική που ανήκει σε άλλες δεκαετίες, όταν η έννοια της διοίκησης ήταν ταυτισμένη με την κατάργηση κάθε έργου μόλις η αντιπολίτευση γινόταν εξουσία.
Ο μηδενισμός κάθε έργου της προηγούμενης δημοτικής αρχής, η εξόφληση προεκλογικών «γραμματίων» και η εξόντωση κάθε πολιτικού αντιπάλου είναι το μόνο έργο που απασχολεί τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Αμυνταίου. Συνεχίζει να «παίζει» το ίδιο «κακοπαιγμένο έργο» που βλέπουμε σε κάθε θητεία του κ. Θεοδωρίδη. 
Οι «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» πιστοί στις αρχές μας θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια στους συνδημότες μας, θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες με προτάσεις για την ανάπτυξη του Δήμου μας και θα αντιδρούμε σε κάθε αντιδημοκρατική πρακτική του Δημάρχου Αμυνταίου και των συνεργατών του.
Οι «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί ο τόπος ξανά στη μιζέρια και την οπισθοδρόμηση.
Γραφείο τύπου

«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου