Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Διπλές διακρίσεις για τη ΓΕΦ

Η οργανωμένη και συστηματική προπόνηση επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά τους υψηλούς στόχους και τις προσδοσκίες στις δυο τελευταίες αθλητικές διοργανώσεις που συμμετείχε η ΓΕΦ.
Η πρώτη το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στη Σόφια στο παγκόσμιο κύπελλο σπάθης με τον Σιάλτη Μιχάλη να κατακτά την πέμπτη θέση και να καταξιώνεται στον παγκόσμιο αθλητικό κόσμο της ξιφασκίας. Δυναμική επίσης παρουσία
είχαν οι αθλητές Γεωργίτση Παυλίνα, Δήμκου Ελένη, Ζαραβέλης Αντώνιος, Ζαραβέλης Γεώργιος και Χατζόπουλος Στέφανος αφού κέρδισαν  εξαιρετικές θέσεις ανάμεσα σε 220 αθλητές από 14 χώρες.
Η δεύτερη μεγάλη επιτυχία για τη ΓΕΦ και τον Σιάλτση Μιχάλη ήρθε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στην Αθήνα στο πανελλήνιο κύπελο νέων ανδρών – νέων γυναικών  στη Σπάθη, αφού κατέκτησε για άλλη μια φορά το χρυσό μετάλλιο.  Κατατάσεται έτσι  στους πρώτους σε πανελλήνια βαθμολογία αθλητές.  Αξιόλογη ήταν επίσης και η παρουσία του Ζαραβέλη Αντώνιου και Χατζόπουλου Στέφανου  που παρά το νεαρό της ηλικίας τους κατόρθωσαν να συμπεριληφθούν  στη δεκαεξάδα ενώ αποκλείστηκε ο Ζαραβέλης Γεώργιος.
Τα αποτελέσματα αυτά εξαιρετικά απο μόνα τους ενδυναμώνουν περισσότερο την αποφασιστικότητα της τεχνικής υποστήριξης και της διοίκησης του συλλόγου ώστε με βάση τις σωστές διαδικασίες που εφαρμόζουμε να ανεβάσουμε τον σύλλογο ακόμη πιο ψηλά.
Το Δ.Σ. της ΓΕΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου