Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Popa και Constantinescu οι νικητές στο Πανόραμα

Το 1ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 πέρασε στην Ιστορία με νικητές τους Ρουμάνους  Daniel Popa και την Cristina Constantinescu  στην κατηγορία αγοριών και κοριτσιών αντίστοιχα.
Στο θαυμάσιο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη διασταύρωσαν τα ξίφη τους 92
αθλητές και αθλήτριες από την Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σκόπια και σχεδόν από όλη την Ελλάδα και οι θεατές και οι φίλοι του σπαθιού απόλαυσαν εκτός από το μέλλον του αθλήματος, συναρπαστικές μονομαχίες.
Από Ελληνικής πλευράς τα Χάλκινα Μετάλλια σήκωσαν: ο Αβραμίδης Θεόδωρος (Μέγας Αλέξανδρος Κορδελιού) και η Αντωνιάδου Μαγδαληνή (Α.Σ. Ξιφομάχος) ενώ καλύτερη Φλωρινιώτικη παρουσία ο Κυριάκος Χατζηευφραιμίδης (9ος).
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι διαθέσιμα στο: www.oxif.gr/eurocadet. 
Η Ο.Ε. θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και τον Δήμαρχο κο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη για την φιλοξενία, όλες τις αποστολές, τους Διαιτητές, τον Σπύρο Παπαχαρίση, τον κο Ιωάννη Ποδιώτη και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος. 
Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται το ερχόμενο Σ/Κ με την συμμετοχή της ομάδας του Ξίφους Ασκήσεως -17 στο Κύπελλο Ελλάδας στην Αθήνα και του Στέργιου Τσώκα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 στην Κοπεγχάγη, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται σιγά – σιγά στην Καστοριά, όπου το διήμερο 19-20 Δεκεμβρίου οργανώνεται το KIDS CUP Vol.1 (www.oxif.gr/kidscup). 
Από Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου