Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Άριστα αποτελέσματα για τον Γ.Τσούλη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα διάθλου

Με πολύ καλά αποτελέσματα επέστρεψε η εθνική ομάδα διάθλου από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην Ποκλιούκα της Σλοβενίας.  Στην εθνική ομάδα συμμετείχε ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Γεώργιος Τσούλης. Οι αγώνες αποτέλεσαν μια εξαιρετική
αγωνιστική εμπειρία αλλά και μια αξέχαστη ανάμνηση για όλους. Το Μπλέντ, όπου παρέμεινε η Ελληνική αποστολή,  με την μαγευτική λίμνη και το μεσαιωνικό κάστρο πάνω στο νησάκι,  αποτελεί ένα από τα ομορφότερα αλπικά θέρετρα στον κόσμο.
Στον αγώνα συμμετείχαν οι 180 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας, από είκοσι εφτά Ευρωπαϊκά κράτη. Στην Ελληνική αποστολή  συμμετείχαν οι αθλητές Ν. Τσουρέκας, Π. Παπάσης, Γ. Τσούλης, Κ. Κιούρας και αθλήτριες Μ. Τσακίρη και Γ. Νιμπήτη και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Ξάνθης Κυριάκος και Τσακίρη Αθανάσιος. Οι αθλητές  έλαβαν μέρος σε δύο αγωνίσματα 
ταχύτητα 10 km για τους έφηβους και 7,5 km για τις νεανίδες
ατομικό 15 km για τους έφηβους και 12,5 km για τις νεανίδες
Η Μαρία Τσακίρη συμμετείχε και στο αγώνισμα της καταδίωξης  (10 km για τις νεανίδες). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ΕΟΣ Δράμας ξεχώρισε από την υπόλοιπη Ελληνική αποστολή αφού  κατάφερε να πλασαριστεί τρεις φορές στις πενήντα πρώτες αθλήτριες με καλύτερη επίδοση την 27η θέση στο αγώνισμα των 12,5 χλμ. Ο χρόνος της ήταν 46:05,9 ενώ είχε μόλις 2 άστοχες βολές (18/20).
Πολύ καλά ήταν τα αποτελέσματα του αθλητή του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Τσούλη Γεώργιο που κατετάγη 96ος στο ατομικό και 91ος στο σπρίντ. Παρουσίασε μεγάλη βελτίωση στην σκοποβολή του ατομικού, όπου πέτυχε συνολικά 12/20 βολές (ειδικά στους δύο τελευταίους στόχους (1+2+4+5)). Πολλοί βελτιωμένοι ήταν και οι χρόνοι που πέτυχε σε σχέση με τους Έλληνες συναθλητές του και τις προηγούμενες εμφανίσεις του.  
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στον αθλητή και τον προπονητή της ομάδας δρόμων αντοχής θερμά συγχαρητήρια για τα πολύ καλά αποτελέσματα. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα μετά τους αγώνες στο site της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διάθλου: 
http://www2.biathlonworld.com/en/events.html?EventId=BT1516JCEUCH__ 

  Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας 
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου