Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Φωτιάδου στο ομαδικό, δευτεραθλήτρια στο διπλό

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την αγωνιστική περίοδο η Φλωρινιώτισσα αθλήτρια Φωτιάδου Χρυσή. Συμμετείχε στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων στο ομαδικό με την 2η ομάδα του Ολυμπιακού Γ.Α.Ο. Πειραιά, στο διπλό με συμπαίκτρια
την Παπαδημητρίου Μ., αθλήτρια του Ολυμπιακού και στο ατομικό με την φανέλα του Γ.Α.Ο Πειραιά. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Πάτρα και συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές των κατηγοριών, που προέκυψαν από προκριματικές φάσεις.
Η ομάδα του Γ.Α.Ο. Πειραιά κατέκτησε πανηγυρικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με την Φωτιάδου να συμβάλλει αποφασιστικά στη μεγάλη αυτή επιτυχία. Έτσι, πρόσθεσε ένα μεγάλο τίτλο στην τόσο για αυτή εξαιρετική χρονιά. Στο διπλό έφτασε στον τελικό, εκεί όμως δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια και τελικά κατέκτησαν τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Μπορεί να μην επαναλήφθηκε η κατάκτηση του χρυσού, όμως η 2η θέση σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αποτελεί ένα σημαντικό κατόρθωμα. Στο ατομικό η Φωτιάδου σταμάτησε στην 8άδα, όπου στον αγώνα για την είσοδο στα μετάλλια έχασε από την αντίπαλό της από την Αθήνα.
Τελικός απολογισμός για την Φωτιάδου ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία που αγωνίστηκε για τελευταία φορά, καθώς τη νέα περίοδο θα μπει στην κατηγορία των κορασίδων.
Στους αγώνες αυτούς οι ΣΑΡΙΣΕΣ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και ως ομάδα. Συμμετείχαν δυναμικά με την ομάδα Παμπαίδων που την αποτελούσαν τα αδέρφια Ελσάμι. Επίσης, αγωνίστηκε στο διπλό ο Ιωσήφ με συμπαίκτη τον Μάντζιο Δ., από το Γαλάτσι και επίσης ο Ιωσήφ έπαιξε και στο ατομικό.
Την καλύτερη εμφάνιση έκαναν τα παιδά στο ομαδικό, όπου έφτασαν ως την 8άδα. Στο διπλό δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν πολύ και στο ατομικό ο Ιωσήφ αποκλείστηκε πολύ νωρίς από τη φάση των ομίλων.
Συνολικά η παρουσία της Φλώρινας σε μία τελική φάση ήταν εμφατική. Για πρώτη φορά τα παιδιά μας ήταν τόσο ανταγωνιστικά κερδίζοντας το χειροκρότημα. Απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές μας, στον προπονητή τους, αλλά και στους γονείς τους που αγόγγιστα όλο το χρόνο υποστήριξαν την προσπάθειά τους ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε την Χρυσή, καθώς είναι η πρώτη φορά που αθλητής/τρια από τη Φλώρινα κατακτά ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Ευχόμαστε αυτό να είναι μόνο η αρχή και στο μέλλον να πανηγυρίσουμε ανάλογες επιτυχίες και από άλλα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου