Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Προετοιμασία της ομάδας δρόμων αντοχής του ΣΟΧ στο Bansko

Με επιτυχία ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπονήσεων, στο κέντρο Διάθλου στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, η αγωνιστική ομάδα δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ Φλώρινας, μαζί με τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας δρόμων αντοχής του Ε.Ο.Σ. Δράμας. Στην ομάδα συμμετείχαν οι
αθλητές Στανίδου Ελευθερία, Κουσουρέτας Νικόλαος και Τσούλης Γεώργιος μαζί με τον νέο τους προπονητή Τσακίρη Αθανάσιο.
Οι αθλητές του Συλλόγου παρέμειναν για οχτώ μέρες σε ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα διάθλου των Βαλκανίων και είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν την τεχνική και τις επιδόσεις τους αλλά και την φυσική τους κατάσταση. Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές για το άθλημα αν και άλλαξαν πολλές φορές από ψιλόβροχο και συννεφιά μέχρι κάποια διαστήματα με ήλιο και δυνατό άνεμο.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τσακίρης Αθανάσιος (επί δεκαετίες Πρωταθλητής Ελλάδος, εκπροσώπησε πέντε φορές την χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες, με σειρά διεθνών διακρίσεων σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο) ανέλαβε την  προπόνηση των  αθλητών των  αγωνιστικών ομάδων δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας. Έτσι οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. θα έχουν την ευκαιρία να τον έχουν δίπλα τους, τόσο στην καθημερινή τους προετοιμασία όσο και σαν Ομοσπονδιακό προπονητή στην Εθνική Ομάδα. Ο προπονητής του Συλλόγου Τσούλης Στέλιος θα ασχοληθεί με την  ανάπτυξη των ακαδημιών δρόμων αντοχής  του Συλλόγου αλλά και σαν βοηθός προπονητής των αγωνιστικών ομάδων.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές και τους  προπονητές τους Τσακίρη Αθανάσιο και Τσούλη Στέλιο καλή συνέχεια στην θερινή τους προετοιμασία και πολύ καλά αποτελέσματα στους αγώνες της θερινής περιόδου που θα ακολουθήσουν. Επίσης ευχαριστεί θερμά τον κ. Τσακίρη Αθανάσιο που προσφέρθηκε να αναλάβει αφιλοκερδώς την αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά συγκυρία για όλους τους χιονοδρόμους.
Τα τμήματα δρόμων αντοχής του Συλλόγου πραγματοποιούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα θερινών προπονήσεων υπό την επίβλεψη των προπονητών. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939, 6980 532065 ή μέσω e-mail soch_flo@cyta.gr
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου