Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας στο 1ο κύπελο Δυτικής Μακεδονίας LEVELII

Στο 1ο κύπελο Δυτικής Μακεδονίας  LEVELII οκτώ σταδίων που συνδιοργανώθηκε από τον Σ.Ο.Κοζάνης και την Σ.Α.Λ.Φλώρινας την 27-11-2016 στο σκοπευτήριο Νικόπολης Κοζάνης συμμετείχαν οι αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, με εξαιρετική
απόδοση. Ο αγώνας ήταν ο πρώτος του κυπέλου και θα ακολουθήσει και ο τελικός την 18-12-2016  στο ίδιο σκοπευτήριο, ενώ γίνονται συζητήσεις για καθιέρωσή του σε ετήσια βάση με ισάριθμους αγώνες των συλλόγων της Δυτικής Μακεδονίας. 
Οι αθλητές της Λέσχης κατατάχθηκαν ως εξής: Παλιογιάννης 3οςος, Μούτσιος 4ος, Χατζηλίας 6ος,Ρόζας 11ος, Τικόπουλος Κ. 13ος, Κατσούτας Κ.14ος , Μάργαρης Κ. 15οςΕυαγγέλου 17η, Βελιάνης Ν. 19ος , Χρυσοχοϊδης 21ος, Κωστόπουλος 22ος, Βελιάνης Δ.23ος, και Στάιος Νικόλαος 29ος .
Ο εκπαιδευτής της Λέσχης Ηλίας Μούλελης ήταν 1οςστη γενική κατάταξη της PRODUCTIONκαι κατέκτησε ένα κύπελο ακόμα, όπως και ο Παλιογιάννης στην υποκατηγορία Junior. 
Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας με μολις ενα ετος παρουσια συμμετείχε με αθλητές, κριτές , και διακρίσεις για τους  μικρούς αθλητές.
Το ΔΣ της ΣΑΛΦ
http://salflorinas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου