Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Χάλκινο η Δέσποινα Άμπα στο open της ΧΑΝΘ

Το πρώτο της μετάλλιο σε πανελλήνιους αγώνες κατέκτησε η Δέσποινα Άμπα μετά από μία καταπληκτική εμφάνιση!!!
Στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα με 283 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.
Στο μεγαλύτερο όπεν της χώρας η Φλώρινα ήταν παρούσα για μία ακόμα φορά συμμετέχοντας με 10 αθλητές/τριες σε 5 κατηγορίες. Αγωνίστηκαν οι: Αραβιάδης Ο., Μίντσης Α., Φωτιάδου Χ., Σφέτκος Ν., Ελσάμι Ι., Σαββίδης Κ., Μούσιας Σ., Άμπα Δ., Ελσάμι Ζ. και Σαμπαλής Χ.
Από αγωνιστικής πλευράς το πρωτάθλημα αυτό ήταν μακράν το καλύτερο μέχρι σήμερα για τα χρώματα των ΣΑΡΙΣΩΝ. Από τα 10 παιδιά τα 9 πέρασαν από τους ομίλους τους και προχώρησαν στα νοκ άουτ παιχνίδια των κατηγοριών τους. Ψηλότερα από όλους έφτασε η Δέσποινα που διεκδίκησε την είσοδό της στον τελικό των Παγκορασίδων. Εκεί, όμως σταμάτησε και τελικά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο που αποτελεί τη μεγαλύτερή της επιτυχία ως τώρα στο άθλημα.
Κοντά στη διεκδίκηση των μεταλλίων έφτασαν ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (6ος), ο Ιωσήφ Ελσάμι (7ος) και η Χρυσή Φωτιάδου (8η). Πολύ καλά τα πήγαν ακόμα ο Ανδρέας Μίντσης (11ος), ο Σωτήρης Μούσιας (12ος) και ο Νίκος Σφέτκος (16ος). Στη μέση της κατάταξης βρέθηκε ο Ορέστης Αραβιάδης στους εφήβους (21ος) και ψηλά στους παμπαίδες ο Ζαχαρίας Ελσάμι (26ος). Τον καλύτερό του εαυτό έδωσε ο Κων/νος Σαββίδης, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε τους αγώνες του και δεν αξιολογήθηκε.
Για μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση οι ΣΑΡΙΣΕΣ έλαμψαν και έδειξαν τη δυναμική τους. Απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς τους και τον προπονητή τους για την εμφάνιση. Ιδιαίτερα στη Δέσποινα και τις ευχόμαστε το μετάλλιο αυτό να είναι η αρχή!!!    
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα θα γίνει η τελική φάση του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Αντρών-Γυναικών. Για πρώτη φορά η πόλη μας θα έχει τόσες πολλές συμμετοχές και μάλιστα με πολλές ελπίδες επιτυχίας. Θα αγωνιστούν τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας των ΣΑΡΙΣΩΝ Ζαβιτσάνου, Κιούφη και Κορδούτη καθώς και η 12χρονη Φωτιάδου που έκανε την έκπληξη και θα αντιμετωπίσει τα μεγαθήρια του αθλήματος. Κοντά στα τρομερά κορίτσια θα παίξει στους άντρες ο Δημήτρης Σταθουλόπουλος μέλος της αντρικής μας ομάδας. 
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου