Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Θεατρική παράσταση: "Οι Ηλίθιοι"

O Σύλλογος Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων "Μαζί για τη Ζωή" με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητα Φλώρινας, του Δήμου Αμυνταίου, της ΔΗΚΕΑ και του Δήμου Φλώρινας φιλοξενεί τη θεατρική ομάδα του Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στην αίθουσα ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Φλώρινας,  η οποία θα παρουσιάσει την απίθανη κωμωδία "ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ" του Νιλ  Σάιμον, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σακατζή.
 Στόχος της Εκδήλωσης είναι να ενημερωθεί η
κοινωνία  της Φλώρινας για την ύπαρξη και τις δράσεις τους Συλλόγου μας, με την ελπίδα ότι θα δοθεί το έναυσμα για τη δημιουργία αντίστοιχου Συλλόγου στην πόλη της Φλώρινας και μέσω των μηνυμάτων της παράστασης να κατατριφθούν  οι αναχρονιστικές αντιλήψεις που επικρατούν σε κλειστές κοινωνίες, να αναδειχθεί  η  αξία της μόρφωσης, και να τονιστεί  ότι η αμάθεια και η άγνοια γεννούν το φόβο και την προκατάληψη και ότι πάντα χρειάζονται «δάσκαλοι» , για να εμπνεύσουν τη γνώση και την αγάπη, μέσω της οποίας αντιμετωπίζονται όλα τα προβλήματα.

Η είσοδος της παράστασης ελεύθερη.

Για την μετάβασή στη Φλώρινα και επιστροφή στο Αμύνταιο, παρακαλώ επικοινωνήστε με το 6946477548 για να δηλώσετε συμμετοχή. (Τιμή 5 €)
                                                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου