Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Δυναμική Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στη Φλώρινα από το ΠΑΜΕ

Με το σύνθημα «Εργατική Πρωτομαγιά 2017: Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, προσφυγιά και πόλεμο» να σφραγίζει τις ομιλίες και τα πανό, πραγματοποιήθηκε η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

Οι ομιλητές (Πέτρος Γκερτσάκης και Γιώτα Τορλαχίδου) κατήγγειλαν την ιμπεριαλιστική επιθετικότητα και τον πόλεμο, κάλεσαν σε συμπαράσταση προς τα θύματά του, τους πρόσφυγες και απηύθυναν κάλεσμα οργάνωσης και ανόδου των αγώνων, κλιμάκωσης της πάλης με επίκεντρο τους εργασιακούς χώρους σε κάθε κλάδο, με συντονισμό και αλληλεγγύη.
Το κάλεσμα προς τους εργαζόμενους καταλήγει: "Η επίθεση δεν έχει τέλος! Παίρνουμε στα χέρια μας την πανεργατική - πανελλαδική απεργία στις 17 Μάη ή νωρίτερα εφόσον χρειαστεί. Να είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα. Προσπερνάμε τις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό σε κάθε κλάδο, τους ανθρώπους των αφεντικών που αποτελούν βαρίδια στην ανάπτυξη των αγώνων, στις διεκδικήσεις με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου