Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Επικίνδυνο το Νοσοκομείο Φλώρινας;

Για επικινδυνότητα του Νοσοκομείου Φλώρινας στη περίθαλψη των Φλωρινιωτών έκαναν λόγο οι ιατροί του νοσοκομείου Φλώρινας σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν απαντώντας στο Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας για όλα όσα
τους έχει κατηγορήσει. Όπως είπε η Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού κ. Τριανταφυλλίδου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου «έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση στο νοσοκομείο είναι επικίνδυνο για τη νοσηλεία του ασθενή αφού το ιατρικό προσωπικό είναι λίγο».
Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Ουρολογικής κλινικής και διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Κωτακίδης έκανε λόγο για αλλαγή στη λειτουργία του νοσοκομείου Φλώρινας σε πρωτοβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα και να γίνει ένα ενιαίο δευτεροβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα που θα εξυπηρετεί όλους τους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας.
Τέλος ο κ. Κοσκοσάς αναφέρθηκε σε ΕΔΕ που υπήρχαν κατά ιατρών από το 2015 κρίνοντας τους ανεπαρκείς επιστημονικά και επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία, γεγονός που αποκάλυψαν τώρα, μετά δυόμιση περίπου χρόνια, ζητώντας την άμεση επέμβαση των αρμοδίων και των υπευθύνων.
Συντάκτης: Θωμαή Αδάμου
Πηγή: ΕΡΤ Φλώρινας

2 σχόλια:

  1. Κατόπιν παύσης του τελευταίου διοικητή εκ του ασφαλούς άρχισαν να "κελαιδάνε".Δέν έπεισαν ούτε τις ..καρέκλες που κάθονταν οι 3 γιατροί που έδωσαν την εν λόγω συνέντευξη που εκπροσωπούσαν με τις απόψεις τους εαυτούς τους . Ούτε έκθεση ιδεών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς στη φωτογραφία, εξ ιδίων κρίνετε την επικινδυνότητα του νοσοκομείου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή