Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Χωρίς ψήφισμα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας για το Σκοπιανό

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας ΔΕΝ κατάφερε να βγάλει ψήφισμα για το Σκοπιανό κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, καθώς καμία από τις τρεις προτάσεις ψηφισμάτων που κατατέθηκαν δε συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων.

Η μη εξασφάλιση της σχετικής πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο προήλθε από τη διαφοροποίηση ορισμένων συμβούλων της παράταξης Καρυπίδη, οι οποίοι ψήφισαν "λευκό" και "όχι" με αφορμή την αναφορά στην πρόταση – ψήφισμα της Περιφερειακής αρχής  πως «…εμπιστευόμαστε και ενισχύουμε την εθνική προσπάθεια υπό τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά».
Η πρόταση της Περιφερειακής Αρχής ψηφίσθηκε από 11 συμβούλους, όσες ακριβώς έλαβε και η πρόταση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργου Δακή, ο οποίος έθεσε το θέμα στη συνεδρίαση εκτός ημερήσιας διάταξης, ενώ μία ψήφο έλαβε η πρόταση ψηφίσματος που κατέθεσε και ο επικεφαλής συνδυασμού της αντιπολίτευσης Νίκος Κουρκούτας.
Τέλος υπήρξαν 6 "λευκά" και 4 "όχι"

Η πρόταση ψηφίσματος της παράταξης Καρυπίδη:

Η πρόταση ψηφίσματος της παράταξης Δακή:

1 σχόλιο:

  1. ΕΣΑΣ ¨ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΦΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ .ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΓΔΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή