Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Ρ.Μακρή: «Ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας, μετά την αποδοχή της χρήσης του όρου «Μακεδονία» για τα Σκόπια, ας ψάξει πως ακριβώς θα τον αποκαλούν στον έναν χρόνο που του απομένει στην καρέκλα»

Οι μάσκες έπεσαν για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με την θέση του στην ονομασία των Σκοπίων. 
Απροκάλυπτα και χωρίς αιδώ, κατέθεσε ψήφισμα με το οποίο επικροτούσε την θέση του Υπουργού Εξωτερικών και της κυβέρνησης για την ονομασία των Σκοπίων, καταθέτοντας ταυτόχρονα στα
πρακτικά της Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών και δηλώνοντας στην Περιφερειακή Σύμβουλο, Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, ότι αποτελεί Εκπρόσωπο Τύπου του Κοτζιά. 
Βέβαια, δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, η προσήλωση του στο καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αντί των πολιτών της Δυτ. Μακεδονίας, που έφτασε να παραχωρεί την σχολή αξιωματικών πυροσβεστικής της Πτολεμαΐδας στους Σκοπιανούς, για να εκπαιδεύουν πυροσβέστες τους. 
Δεν μας κάνει εντύπωση, ότι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, αποδέχεται την χρήση του όρου «Μακεδονία» για τα Σκόπια. 
Μετά από αυτήν την χωρίς ιστορικό προηγούμενο, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αντιδημοκρατική πράξη του, καλό θα είναι να ψάξει να βρει νέο έμβλημα για τον έναν χρόνο που του απομένει ως Περιφερειάρχης.
Ντροπή.
Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου