Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Ευχαριστήριο του Kέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Τα παιδιά και τα στελέχη του Kέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους και υποστηρικτές μας, που ευαισθητοποιημένοι σε θέματα παιδικής προστασίας,
επισκέφθηκαν τα παιδιά μας κατά τις γιορτινές ημέρες και τους προσέφεραν τρόφιμα, γλυκίσματα, δώρα και πολλές αγκαλιές , ως μια μικρή ένδειξη αγάπης και αλληλεγγύης.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά :
  • Τον Διευθυντή και το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας που επισκέφθηκαν  την μονάδα μας και προσέφεραν παιχνίδια στα φιλοξενούμενα παιδιά.
  • Τους  μαθητές, τους γονείς  και την εκπαιδευτικό του 3ου  Δημοτικού σχολείου Αμυνταίου κα Αντωνιάδου Σοφία, που επισκέφθηκαν την μονάδα μας   και προσέφεραν στα φιλοξενούμενα  παιδιά  γλυκίσματα, γραφική ύλη και προσωπικά δώρα, που συγκέντρωσαν με πολύ αγάπη.
  • Τον σύλλογο φοιτητών του ΤΕΙ Φλώρινας που επισκέφθηκαν την μονάδα μας και χάρισαν στα παιδιά  επιτραπέζια παιχνίδια.
  • Την  παρέα κυνηγών «ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ» που πρόσφεραν ένα αγριογούρουνο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των παιδιών.
  • Τον Δήμο Φλώρινας και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κο Γιάννη Βοσκόπουλο για την χορηγία τροφίμων,  ηχητικής εγκατάστασης και της  Φιλαρμονικής Ορχήστρας  για τις ανάγκες της χριστουγεννιάτικης γιορτής μας, καθώς και την προσφορά δώρων στα φιλοξενούμενα παιδιά.
  • Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαιτέρως τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κο Μπίρο Στέφανο για την προσφορά γλυκισμάτων στα φιλοξενούμενα παιδιά. 

Η συμπαράσταση σας στο έργο μας, είναι άξια συγχαρητηρίων και ευχόμαστε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση


                                                                                        Με τιμή  

                                                                               Ο πρόεδρος του Δ.Σ
                                                                               Λάζαρος Παπουτζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου