Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή βασιλόπιτας από τους "Ελπίδες" Αμυνταίου

Τα τμήματα Handball του συλλόγου "ΕΛΠΙΔΕΣ" Αμυνταίου το απόγευμα του Σαββάτου στις 27 Ιανουαρίου έκοψαν τη βασιλόπιτα στο ΔΑΚ Αμυνταίου παρουσία διοίκησης, χορηγών, προπονητών, αθλητών και αθλητριών, γονέων και φίλων του συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με
την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Κ. Θεοδωρίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Απ. Θεοδώρου, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου κα. Ελ. Ιωαννίδου-Τζίτζιου και ο υπεύθυνος του ΔΑΚ κ. Θ. Φωκάς. 
Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν παλαίμαχοι αθλητές του Αμύντα Αμυνταίου που μέσα σ' εορταστικό κλίμα αναμετρήθηκαν με τους αθλητές του τμήματος εφήβων του συλλόγου μας. Η όμορφη αυτή εκδήλωση έκλεισε με φιλικό, διασκεδαστικό αγώνα των αθλητριών των ηλικιακών τμημάτων μας με ομάδα μαμάδων. 
Όλα τα μέλη της επιτροπής επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην επιτυχή αυτή εκδήλωση, αλλά και όλους όσους στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθειά μας να συνεχίσουμε την ύπαρξη μιας μεγάλης οικογένειας Handball στο Αμύνταιο. 
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.
   Τα μέλη της επιτροπής Handball 
του συλλόγου ΕΛΠΙΔΕΣ Αμυνταίου


Υ.Γ. Τα μέλη της επιτροπής και οι αθλητές του συλλόγου επιθυμώντας να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη και προπονητή του Αμύντα Αμυνταίου, Γρηγόρη Καναργελίδη, κατέθεσαν ανθοδέσμη κάτω από την αγωνιστική φανέλα του, που βρίσκεται στο ΔΑΚ, και τήρησαν ενός λεπτού σιγή στην έναρξη του αγώνα πρωταθλήματος εφήβων στις 21/01/2018 μεταξύ της ομάδας μας και του Αρίωνα Πτολεμαΐδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου