Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Η Φωτιάδου με την Εθνική στο Πανευρωπαϊκό!!!

Τη μέγιστη τιμή γνωρίζει από σήμερα η Χρυσή Φωτιάδου, αλλά και η επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας.
Η Φλωρινιώτισα αθλήτρια κλήθηκε ως βασική στην Εθνική Ελλάδας των κορασίδων και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαΐκό Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούλιο στη Ρουμανία.

Για την Χρυσή αποτελεί σαφώς η μεγαλύτερη επιτυχία της ως αθλήτρια μέχρι σήμερα και έρχεται ως αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που έχει καταβάλει τα τελευταία χρόνια.
Για τις ΣΑΡΙΣΕΣ και τη Φλώρινα είναι επίσης μεγάλη επιτυχία να έχει μία αθλήτρια στην εθνική, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι σπάνια συμμετέχουν στις εθνικές του αθλήματος παιδιά εκτός από την Αθήνα.
Για τον προπονητή της επίσης, Λίβιου Πρεντοάικα είναι μεγάλη η επιτυχία και δείχνει το υψηλό προπονητικό του επίπεδο που οδηγεί τα παιδιά μας όλο και πιο ψηλά.
Η Χρυσή θα συμμετέχει αρχικά στο κλιμάκιο της Εθνικής στην Αθήνα, όπου για έναν μήνα θα κάνει εντατικές προπονήσεις με τον προπονητή της Εθνικής Κων/νο Κωστόπουλο και στη συνέχεια θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό στην Ρουμανία (15-24/7/2018).  
Όλη η οικογένεια των ΣΑΡΙΣΩΝ απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στη Χρυσή Φωτιάδου και εκφράζει την υπερηφάνια της για τα επιτεύγματά της. Συγχαίρει επίσης τον προπονητή της καθώς και την οικογένειά της για την αμέριστη συμπαράσταση που της επιδεικνύουν. Ευχόμαστε στο μέλλον και άλλα παιδιά του συλλόγου να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.
ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου