Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Προσυγκέντρωση για το Σκοπιανό στη κεντρική πλατεία της Φλώρινας

Το σημαιοστολισμό της πόλης της Φλώρινας και την πραγματοποίηση μιας προσυγκέντρωσης στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας σήμερα το βράδυ στις 8:30 για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, αποφάσισε χθες σε συνάντηση της η επιτροπή Αγώνα Φλώρινας για την Ελληνικότητα της
Μακεδονίας. Παρόν στις εκδηλώσεις θα δώσουν σύλλογοι της περιοχής και η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας από την οποία θα χτυπούν πένθημα οι καμπάνες ενώ ο Δήμος Φλώρινας θα συμμετέχει ενεργά και με την μπάντα του Δήμου που θα παιανίζει το Μακεδονία Ξακουστή σε όλη την πόλη από το πρωί της Κυριακής. Από την επιτροπή αγώνα αποφασίστηκε η τοποθέτηση Λεωφορείων για τη μεταφορά το πολιτών στο χώρο του Συλλαλητηρίου που έχει οριστεί η Βίγλα- Πισοδερίου το πρωί της Κυριακής με ένα μικρό αντίτιμο.  Στο συλλαλητήριο θα συμμετέχουν και οι Δήμοι της Δυτικής Μακεδονίας οι οποίοι θα μεταφέρουν πολίτες που θέλουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο το πρωί της Κυριακής, μετά και από απόφαση της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας.
Συντάκτης: Θωμαή Αδάμου
Πηγή: ΕΡΤ Φλώρινας

6 σχόλια:

  1. Πέρα από κάτι γραφικά ψηφίσματα που βγαίνουν δεν επιφέρουν απολύτως τίποτε τα συλαλητήρια, αντε το πολύ να βοηθήσουν τη χυσή αυγή να ανεβάσει λίγο τα ποσοστά της. Αλλο τιποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πρότεινέ μας εσύ μία εναλλακτική-αποδοτική πρακτική.

      Διαγραφή
  2. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι αύριο στο συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ειδαμε και την προσυγκέντρωση των μακεδονομαχων, μιλάμε για λαοθαλασσα. Μακεδονία είναι το ονομα μιας αυτοκρατορίας που υπήρξε 2000 περίπου χρόνια πριν. Γεωγραφικά αυτή η περιοχή επεκτείνεται σε τρεις χώρες, οποίος κατοικος αυτών των τριών χωρών που ζει στα γεωγραφικά όρια αυτής της περιοχής, μπορεί να ονομάσει τον εαυτό του Μακεδόνα αν το επιθυμεί. Ναι η αρχαία Μακεδονια ήταν ελληνική. Όποιος από εσας πιστεύει ότι είναι απευθείας απόγονος των αρχαίων Μακεδόνων, ας παει να κανει ένα τεστ DNA, να χεστουμε ολοι στα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενώ αν κάνουν τεστ dna οι σκοπιανοί θα βγούν πολωνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή