Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Μαζικές παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ στη Δυτική Μακεδονία

Επιστολή Παραίτησης
Κατόπιν των νέων δεδομένων που προέκυψαν με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και του κράτους των Σκοπίων, μιας συμφωνίας που σχεδόν σε όλα της τα σημεία παραβιάζει κάθε κόκκινη γραμμή που είχαμε θέσει ως
Ανεξάρτητοι Έλληνες για το συγκεκριμένο ζήτημα, στην βάση της προγραμματικής σύμπραξης για σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού με τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι η μόνη πράξη τήρησης της αξιοπρέπειας μας είναι η υποβολή των παραιτήσεων μας προς τα αρμόδια όργανα του Κινήματος.
Ο Πάνος Καμμένος, με τον οποίο ξεκινήσαμε ένα ταξίδι ψυχής με αποκλειστικό σκοπό την απελευθέρωση της Ελλάδας από τις αλυσίδες των μνημονίων, είναι ένας έντιμος και καθαρός πολιτικός ο οποίος όμως έκανε απολύτως λάθος εκτίμηση στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης και τελικώς της συμφωνίας με το κράτος των Σκοπίων.
Η αποχώρηση μας από το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μέσω της παρούσας παραίτησης, δεν σημαίνει ότι ο αγώνας μας ενάντια στην διαπλοκή και στους εκφραστές της σταματάει εδώ. Θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση μέχρι την τελική νίκη, απέναντι σε αυτούς που έφεραν την Πατρίδα μας όμηρο οικονομικών συμφερόντων και στο χείλος της καταστροφής.                                                                 
Παραμένουμε Ανεξάρτητοι-Παραμένουμε Έλληνες.
1. Μάρκος Βύρλιος (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο)
2. Παναγιώτης Πλακεντάς (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο)
3. Γιάννης Γκουντιός (Συντονιστική Κοζάνης-Πολιτευτής)
4. Πέτρος Γώγος (Συντονιστική Φλώρινας-Γραμματεία Οργανωτικού/Δυτ. Μακεδονία)
5. Γιώργος Γκολιάς (Συντονιστική Κοζάνης)
6. Απόστολος Καλαϊτζόπουλος (Συντονιστική Κοζάνης)
7. Σπύρος Σπυρίδης (Συντονιστική Κοζάνης/Υπεύθυνος Τύπου)
8. Καρυοφύλλης Τσαμόγλου (Συντονιστική Κοζάνης)
9. Παύλος Τσότσος (Συντονιστική Κοζάνης)
10. Αναστάσιος Διαμαντής (Συντονιστική Κοζάνης)
11. Αναστασία Πράπα (Συντονιστική Κοζάνης)
12. Βασίλειος Χαρακίδας (Συντονιστική Κοζάνης)


2 σχόλια:

  1. Άρχισε η αρχή του τέλους για τον Καμένο.Με την στροφή του Κυριάκου στην εθνικοφροσύνη όλοι οι καλοί χωράνε. Μόνο να ξέρει ότι ο γητευτής του σήμερα μπορεί εύκολα να γίνει το θύμα τους αύριο, όπως ακριβώς έγινε και με τον Πάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τελευταίος και η τελευταία να κλείσει την πόρτα εκτός κι εάν το ζεστό παραδάκι αποτελεί σοβαρό λογιστικό τεκμήριο για την παρουσία τους στην Φλώρινα. Ο κύριος Γώγος είχε την αξιοπρέπεια τον ανδρισμό και την λεβεντιά να το κάνει. Αναμένουμε την στάση των υπολοίπων ( ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή