Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αστυνομικά Νέα




Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά λαθρομετανάστη
Βραδινές ώρες της Πέμπτης 31 Μαρτίου, Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, διότι κατελήφθη στην περιοχή της Κρυσταλλοπηγής, να μεταφέρει έναν ομοεθνή του προς το εσωτερικό της Χώρας μας, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ο παράνομος μετανάστης είχε εισέλθει νωρίτερα πεζός από μη νομοθετημένο σημείο των ελληνοαλβανικών συνόρων.
Όχημα καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Μεταφορά λαθρομεταναστών
Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 1 Απριλίου, Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Β΄ Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσής μας, σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου Λαθρομετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, κατοίκους Χαλκιδικής, διότι κατελήφθησαν στην περιοχή της Πρέσπας, να μεταφέρουν έναν ομοεθνή τους προς το εσωτερικό της Χώρας μας, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Επίσης συνελήφθη και ένας ημεδαπός, διότι δρούσε ως προπομπός με δεύτερο όχημα, διευκολύνοντας έτσι τη μεταφορά του λαθρομετανάστη.
Οχήματα δραστών κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σύλληψη αλλοδαπού για εμπορία κλεψίτυπων CD και DVD
Από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Α΄Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσής μας, συνελήφθη βραδινές ώρες της Παρασκευής 1Απριλίου στο Φιλώτα Φλώρινας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατελήφθη να έχει στην κατοχή του 438 συνολικά κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους (202 DVD και 236 CD) με κινηματογραφικές ταινίες και τραγούδια, με σκοπό την πώλησή τους.
Ψηφιακοί δίσκοι κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου