Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Τυχεροί ή άτυχοι?



Πηγή: Εφ. "ΗΧΩ"

5 σχόλια:

  1. Πιστέψτε με σεβασμιότατε, αν ο Χριστός ξανάρθει στη Γη, το τελευταίο μέρος στο οποίο θα ψάξει για ενάρετους, θα είναι οι εκκλησίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΏ ΔΕΝ ΠΆΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΜΑΣ,ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΑΤΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ έχω αμφιβολίες αν όντως ο δεσπότης έκανε τέτοιου είδους δήλωση ή αυτή,πράγμα σύνηθες για τα Ελληνικά δεδομένα,παρερμηνεύθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον 11:12΄ π.μ.!!!
    Έχετε δει τον Υπουργό των Οικονομικών Ε.Βενιζέλο με πόση ευλαβεια και κατάνυξη σταυροκοπιέται τη Μ.Παρασκευή; Τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, το 15Αύγουστο, να περνάει γονατιστός και ευλαβικός κάτων από την εικόνα της Παναγίας, στην εκκλησία της Πάρου, πλάϊ-πλάϊ μετον Ραγκούση; Όλους τους Υπουργούς και τους κυβερνητικούς βουλευτές, πλάϊ-πλάϊ, - αγκαλιασμένους και μονοισμένους με αυτούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του ΛΑΟΣ, - με πόση κατάνυξη και ταπεινότητα στέννται στις πρώτες γραμμές όλων των εκκλησιών της χώρας; Πόσο συχνά-πυκνά επισκέπτονται το Άγιο Όρος, το Πατριαρχείο, ακόμα και τους Αγίους Τόπους στα Ιεροσόλυμα; - Εκεί που, δίπλα ακριβώς, σφάζονται οι "απιστοι" Παλαιστίνιοι (ακόμα και παιδιά), υψώνουν τείχος και τους κόβουν το νερό και δεν επιτρέπουν ούτε την ανθρωπιστική βοήθεια με τρόφιμα και φάρμακα να πλησιάσει; - Όλους αυτούς που ψηφίζουν τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα και όλα εκείνα τα μέτρα που καταδικάζουν το λαό στη φτώχια, την ανεργία και την εξαθλίωση, προκειμένου να μη χάσει δεκάρα τσακιστή, από την προκλητική χλιδή και καλοπέραση και τα υπερκέρδη της η πλουτοκρατία; (Ίσως, έτσι, ο απλός κοσμάκης να κερδίσει τον Παράδεισο, κατά τα λεγόμενα των εκπροσώπων της Εκκλησίας)!
    Ουαί υμίν υποκριταί και φαρσαίοι!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ Κ.ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΟΝΤΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ-ΕΥΓΕΝΗΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΙΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΑ-ΗΜΑΘΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή