Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Το κλειστό γυμναστήριο Φιλώτα μετονομάζεται σε "Γυμναστήριο Ηλία Ηλιάδη"


Σε «Γυμναστήριο Ηλία Ηλιάδη» θα μετονομαστεί το υπό κατασκευή κλειστό γυμναστήριο της Τοπικής Κοινότητας Φιλώτα, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

Στην εισήγησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Μ.Ιωσηφίδης αναφέρθηκε στο βιογραφικό του αθλητή του «Φιλίππου Αμυνταίου» λέγοντας ότι ο Ηλίας Ηλιάδης από το 2004 πρωταγωνιστεί στο άθλημα του τζούντο και τιμάει την Ελλάδα και το Αμύνταιο. Ο Ηλίας Ηλιάδης μεσουρανεί στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα και είναι χρέος, αλλά και χαρά, για το Δήμο Αμυνταίου να τιμήσει τον αθλητή.

2 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΉ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, οι αθλητές που είναι καθαροί και διακρίνονται πρέπει να τιμώνται εν ζωή, όχι όμως μόνο οι αθλητές αλλά και πρόσωπα από όλους τους κοινωνικούς χώρους που έχουν προσφέρει στο γενικό καλό ή πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν σε κρίσιμες ιστορικές καμπές της περιοχής Αμυνταίου. Τέτοια πρόσωπα υπάρχουν και δεν έχουν τιμηθεί.[ πρόεδρε η ώρα σου...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Δημαρχε.Πολυ σωστη κινηση εκανες.Μονο που ετσι οπως παει, δε θα ζει να το χαρει ο αθλητης οταν και αν τελειωσει ποτε.Τ δισεγγονα του ισως.Γιατι απ οτι φαινεται η δημοτικη αρχη,δεν εχει κανει τιποτε ακομη.Δεν καταφερατε να βαλετε ουτε μια πορτα.Τουλαχιστον να το προστατευατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή