Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ομιλία του Προέδρου της Δ.Ε.Θ Θ.Σουμπάση (video)




4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον Θόδωρο για την πραγματικά πολύ καλή παρουσία. Χαιρόμαστε που ένα παιδί της Φλώρινας ανεβαίνει στα σκαλιά της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου. Μακάρι να βρεθούν και αλλοι, να τους δοθούν ευκαιρίες, μπας και βρει προκοπή η καϋμένη μας Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε πολλά πιο σοβαρά προβλήματα σαν Φλώρινα και σαν χώρα από τις ομιλίες πολιτευτών και προέδρων ακόμα και εάν είναι φλωρινιώτες.
    Πρέπει να πω πάντως ότι τις αξίες (και ο Σουμπάσης είναι μία από αυτές) τις χρειαζόμαστε εδώ στη Φλώρινα. Ας ελπίσουμε ότι η εκτόξευσή του με την ΔΕΘ, δεν σημαίνει ότι άλλαξε την απόφασή του να υπηρετεί την Φλώρινα.
    Και για να μην δεχθώ άδικες επιθέσεις σας δηλώνω ότι λόγω ιδεολογικής ταυτότητας δεν πρόκειται να τον ψηφίσω προσωπικά ποτέ. Γι αυτό γράφω άλλωστε, μια που τα εσωκομματικά των πασόκων δεν τους επιτρέπουν να είναι αντικειμενικοί και δίκαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να πάρουμε με τις πέτρες τους υπηρέτες του νεοταξικού πασοκικού θιάσου τους εγκωμιάζουμε!Η τοπικιστική μυωπία μας τύφλωσε!Αξίες οι νεροκουβαλητές της τρόικας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O κ. Σουμπασης αναγνωριζει την "επιχειρηματικη ταξη" αλλα δεν αναγνωριζει καμια εργατικη ταξη, μονο πολιτες... Σε μια εποχη που γινεται η μεγαλυτερη επιθεση στα δικαιωματα των εργαζομενων ο "σοσιαλιστης" Σουμπασης ενδιαφερεται μονο για τη θεσουλα του, το βουλευτιλικη και να δινει το χερι στο αφεντικο του (ΓΑΠ). Καλη τυχη Σουμπαση...εσυ με το κεφαλαιο και εμεις με τους απλους πολιτες. Ρ... -α... -πρασινοφρουροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή