Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ο Λιάνης πάει στη Δημοκρατική Αριστερά?


Φούντωσαν οι φήμες τα τελευταία 24ώρα για πιθανή προσχώρηση του βουλευτή Φλώρινας Γιώργου Λιάνη στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.
Κάποιες δηλώσεις του πρώην υπουργού, οι οποίες ερμηνεύτηκαν και ως αιχμή κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, τροφοδότησαν συζητήσεις μήπως απέσυρε την στήριξη προς το πρόσωπο του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι ο Γιώργος Λιάνης έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον Φώτη Κουβέλη και εύχεται να μπει το κόμμα του στην Βουλή ήταν αρκετά για να αναπτυχθεί το επίμαχο σενάριο.
Πάντως εκείνη που διάκειται φιλικά στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη είναι η σύζυγος του Γιώργου Λιάνη. Η γνωστή ηθοποιός Κοραλία Καράντη. Αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πείσει τον σύζυγό της να πάει στην ΔΗΜ.ΑΡ απομένει να το δούμε το επόμενο διάστημα.
Πηγή: parapolitika.gr

4 σχόλια:

  1. Αποτελεί προσόν για κάθε δημόσιο πρόσωπο η αυτογνωσία και η ικανότητα να κρίνει και να διακρίνει πότε έχει κουράσει το κοινό. Πότε είναι η κατάλληλη ώρα να αποσυρθεί. Βέβαια, είναι συχνό το φαινόμενο, κάποιοι να αδυνατούν να αναπτύξουν τέτοιου είδους αντανακλαστικά, λόγω ηλικίας. Ευελπιστούμε ότι ο κ. Λιάνης δεν ανήκει σε καμία από τις κατηγορίες αυτές. Για την προστασία της υστεροφημίας του, θεωρούμε ότι η καλύτερη επιλογή του θα ήταν η οριστική απόσυρσή του στη Δημοκρατική Εστία (στο σπίτι του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί να μην πάει; Αυτός είναι ο καημός σας; Σκίζετε από αντικειμενικότητα. Το ερώτημα θα έπρεπε να είναι άλλο, αλλά δε θα το θέσετε μάλλον ποτέ:

    πότε θα διαλυθεί το διεφθαρμένο, καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oυάοοο αυτή την πένα, την αύρα, τον τόνο και το ρυθμό, κάπου την ξέρω, κάπου την ξέρω..
    εσείς είστε, μεγαλειότατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος είναι ο μεγαλειότατος;Μήπως επιπλέον και εκτελεί χρέη γενικού εισαγγελέως..γιατί και εμένα κάτι μου θυμίζει αυτή η πένα και αυτή η αύρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή