Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η συγκοινωνία στο Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο Δυτ. Μακεδονίας


Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι στην Εγνατία οδό, από Α/Κ Καλαμιάς έως Α/Κ Κοίλων και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, η κυκλοφορία διεξάγεται με ιδιαίτερη δυσκολία.

Στο ρεύμα προς Γρεβενά από Α/Κ Κοίλων προς Α/Κ Καλαμιάς, η κυκλοφορία δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη.
Στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Γρεβενών,  πλησίον του Α/Κ Καλαμιάς, όπου υπάρχουν ακινητοποιημένα οχήματα, η κυκλοφορία δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη. 
Επιχειρείται απεγκλωβισμός οδηγών και επιβατών από το  εναπομείναν οδικό κομμάτι της Εθνικής Οδού  Κοζάνης - Γρεβενών πλησίον του Α/Κ Καλαμιάς, μήκους 500 μέτρων περίπου.
Συνεχίζουν να επιχειρούν εκχιονιστικά μηχανήματα για απομάκρυνση όγκων χιονιού που υπερβαίνουν τα δύο (2) μέτρα.
Η χιονοθύελλα στην περιοχή του  Α/Κ Καλαμιάς εξακολουθεί με ένταση και το ύψος του χιονιού αγγίζει τα δύο (2) μέτρα.
Η συγκοινωνία σε όλο το υπόλοιπο Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

6 σχόλια:

  1. Τέτοιες ώρες φαίνεται η έλλειψη του τρένου. Του τρένου που χάσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους "ανευθυνουπεύθυνους" καραγκιόζηδες, φτηνολεζαντιάρηδες της περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας άρμοδίους μόνο για το "φαίνεσθαι" που καμαρώνουν μπροστά στους φακούς των φωτογράφων σαν γύφτικα σκεπάρνια μιας και κατάφεραν να αφήσουν την Εγνατία κλειστή για 20 και πλέον ώρες και τα παιδιά του κοσμάκη εγλωβισμένα χωρίς ούτε καν μια γουλιά νερό μέσα σε ένα λεοφωρείο για 18 ώρες στην παγωνιά.Αν και τελικά ούτε το σάλιο μας δεν είναι άξια τα μούτρα τους να φιλοξενήσουν, τι να λέμε τώρα.....Τα παιδιά μας είναι παιδιά ενός άλλου Θεού....και ευτυχώς δηλαδή...Αν ήταν κανένα από τα δικά τους εκεί μέσα μέχρι και ελικόπτερα θα στέλναν..αλλά τελικά χαίρομαι μέσα στην ταλαιπωρία μας, γιατί μπορούμε και κυκλοφορούμε ανάμεσα στους ανθρώπους με το κεφάλι ψηλά κι εμείς και τα παιδάκια μας ενώ όλα αυτά τα "βαρύκοα μοσχάρια" από δώθε και πέρα θα φοβούνται να βγουν απ΄την πόρτα τους και πλέον δεν είναι και το καλύτερο όλων να λες είμαι γιος του "ΤΑΔΕ...μουμουλιού" γιατί ο κοσμάκης αρχίζει και ξυπνάει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιας και η στην Δυτική Μακεδονία πρώτη φορά χιονίζει.....τα χάσανε άπαντες....Αλλά ποιός έχασε την ντροπή για να την βρούν αυτοί όλοι που ταλαιπωρούν τον κόσμο και μόνο διόδια ξέρουν να εισπράττουν...Ποιές είναι κύριοι οι παροχές σας για το αντίτιμο αυτό???Να θρηνούμε πάλι νεκρούς και να περιμένουμε 20 ώρες τα παιδιά μας για μια διαδρομή 2 ωρών????Αντε και καλές μας γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορείτε να το καταλάβετε ότι οι άνθρωποι ζουν σε άλλο πλανήτη.
    Κατήργησαν υπηρεσίες που έδινα λύσεις σε παρόμοιες δύσκολες στιγμές. Τώρα εξαρτώνται όλοι απο τις μίζες του κάθε τυχάρπαστου εργολαβίσκου και των παρατρεχάμενων συμβούλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oταν κατήργησαν τη σιδηροδρομική σύνδεση με θεσσαλονίκη λίγοι διαμαρτυρήθηκαν. Μας αξίζει η κατάσταση που βιώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε και με τα κάρα, με τέτοια μουλάρια που έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή