Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Σύσκεψη για το συντονισμό δράσης ενάντια στο χαράτσι από τη Λαϊκή Επιτροπή Φλώρινας



Σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκέμβρη στις 8.30 μμ στην αίθουσα της Σκακιστικής Ακαδημίας της Λέσχης Πολιτισμού (Μεγαρόβου 13) η Λαϊκή Επιτροπή Φλώρινας διοργανώνει ανοιχτή σύσκεψη για τον περαιτέρω συντονισμό της δράση ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ και τη συγκέντρωση λογαριασμών και

αποδείξεων πληρωμής χωρίς το χαράτσι.
Η Λαϊκή Επιτροπή Φλώρινας καλεί όσους καταστηματάρχες επιθυμούν να έρθουν σε επαφή μαζί τους για να λειτουργήσουν το κατάστημά τους ως χώρο συγκέντρωσης λογαριασμών 
Τηλ.επικοινωνίας 6984748103 καθημερινά  5-7 μμ
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ – ΟΔΗΓΙΕΣ
Α) Επιλέγουμε τράπεζα στην οποία έχουμε λογαριασμό και κάρτα συναλλαγών (όχι πιστωτική). Πατάμε την επιλογή «ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΚΟ», πληκτρολογούμε το 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής που υπάρχει πάνω στο λογαριασμό και πληρώνουμε μόνο το ποσό που προκύπτει αφού αφαιρέσουμε τη δόση του χαρατσιού. Μπορούμε και με κάρτα φίλου μας να κάνουμε την συναλλαγή πατώντας τον ΚΩΔΙΚΟ του δικού μας λογαριασμού.
Β) Στη συνέχεια θα πρέπει το απόκομμα της συναλλαγής (από το ΑΤΜ) να το κοινοποιήσουμε στη ΔΕΗ με γραπτή δήλωση ότι με το ποσό που πληρώσαμε θέλουμε να καλυφθεί μόνο η αξία του ρεύματος και των δημοτικών τελών, ζητώντας και επιμένοντας σε απόδειξη παραλαβής. Αυτό πρέπει να γίνει μαζικά προς τη ΔΕΗ γι' αυτό χρειάζεται να απευθυνόμαστε στη Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα και όχι ατομικά. Αν η ΔΕΗ δε δεχτεί να τα παραλάβει τα στέλνουμε με ομαδικό εξώδικο.
Παρόλο που τα παραπάνω δε συνιστούν τυπικά πλήρη εξασφάλιση, με τη μαζική δράση, θα δυσχεράνουν σημαντικά κάθε κίνηση της ΔΕΗ και της Κυβέρνησης.
Μην ταΐζετε τα θηρία, μεγαλώνετε την όρεξή τους
Δεν πληρώνω, αγωνίζομαι για την ανατροπή τους

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου